Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Σκουριασμένη λεκάνη: Το απροσδόκητο κόλπο με το ξύδι και 1 ακόμα υλικό για αστραφτερό αποτέλεσμα

Μια δοκιμή θα σας πείσει

29 Ιανουαρίου 2023 11:14
Σκουριασμένη λεκάνη: Το απροσδόκητο κόλπο με το ξύδι και 1 ακόμα υλικό για αστραφτερό αποτέλεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πουρί που πιάνει η λεκάνη της τουαλέτας είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα σε όλα τα μπάνια. Όσο καθαρά και αν τα διατηρούμε, είναι ενοχλητικό και επίμονο. Το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης είναι αρκετά συχνό πρόβλημα με δύσκολη αντιμετώπιση. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα διώξετε την δυσωδία από το πλυντήριο πιάτων.

Μέχρι χθες, διότι σήμερα με 3 απλά προϊόντα, που δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία μπορείτε να το εξαφανίσετε. Χωρίς κόπο και οικονομικά.

Ένα από τα πιο απλά συστατικά που μπορούν να απομακρύνουν εύκολα το πουρί από τη λεκάνη της τουαλέτας είναι η σόδα. Ρίξτε αρκετή μαγειρική σόδα στη λεκάνη σας, κλείστε το καπάκι και αφήστε την εκεί να δράσει για ένα ολόκληρο βράδυ. Η μαγειρική σόδα περιέχει οξύ που «σπάει» το πουρί και το εξαφανίζει. Το πρωί τραβήξτε το καζανάκι και αν δεν έχει φύγει όλο το πουρί επαναλάβετε την ίδια διαδικασία άλλη μια φορά.

Σκουριασμένη λεκάνη: Το απροσδόκητο κόλπο με το ξύδι και 1 ακόμα υλικό για αστραφτερό αποτέλεσμα

Ξύδι

Το «θαυματουργό» ξίδι καθαρίζει τη λεκάνη της τουαλέτας σας από το πουρί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετό ξίδι στη λεκάνη και να το αφήσετε να δράσει μια ολόκληρη νύχτα. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε με τη βούρτσα που έχετε για να καθαρίζετε τη λεκάνη της τουαλέτας.

Αναψυκτικό

Αν δεν έχετε ούτε ξίδι ούτε μαγειρική σόδα στο σπίτι σας μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με ένα κουτάκι αναψυκτικού τύπου cola. Ρίξτε το στη λεκάνη, κλείστε το καπάκι και αφήστε το να δράσει για ένα ολόκληρο βράδυ. Το πρωί πάρτε ένα βουρτσάκι που θα έχετε για να καθαρίζετε μόνο την τουαλέτα και βουρτσίστε το σημείο που υπήρχε πουρί. Θα το δείτε αμέσως να εξαφανίζεται και την τουαλέτα σας να λάμπει.

Αντιμετωπίστε δραστικά το πουρί στον πάτο της λεκάνης και το πουρί στο χείλος της λεκάνης με φυσικό τρόπο.

Ξεχάστε την μαγειρική σόδα: Αυτό είναι το υλικό που θα φέρει την "αποκάλυψη" στην τουαλέτα σας

Ποιός είπε ότι η μαγειρική σόδα είναι η μόνη σωτήρια λύση για να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία του σπιτιού; Δοκιμάστε σήμερα αυτό το εύκολο τρικ με το γιαούρτι και δείτε τι θα συμβεί στη λεκάνη της τουαλέτας σας.

Απλώστε ληγμένο γιαούρτι μέσα στη λεκάνη σας και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε την λεκάνη σας. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι πως το πουρί θα εξαφανιστεί χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε ιδιαίτερα. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα φτιάξετε σπιτικές ταμπλέτες καθαρισμού.

Το γιαούρτι περιέχει προβιοτικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά...σε όλους τους τομείς. Το ίδιο συμβαίνει λοιπόν όταν βάζετε γιαούρτι σε σωλήνες και λεκάνες στο σπίτι σας.

Τα βακτήρια και τα ένζυμα που υπάρχουν μέσα στο γιαούρτι διασπούν τα λίπη και όλες τις βρομιές. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το γιαούρτι για να συντηρείτε καθαρούς τους σωλήνες σας αλλά και για αστραφτερή λεκάνη εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά.

Ξεχάστε την μαγειρική σόδα: Αυτό είναι το υλικό που θα φέρει την

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share