Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Ποιά άστρα; Αυτό είναι τα 5 φυτά που θα φέρουν καλοτυχία στο σπίτι σας

Γεμίστε τύχη και επιτυχίες

27 Ιανουαρίου 2023 15:12
Ποιά άστρα; Αυτό είναι τα 5 φυτά που θα φέρουν καλοτυχία στο σπίτι σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα φυτά και τα λουλούδια αποτελούν την ιδανική επιλογή για την διακόσμηση του σπιτιού αφού ανανεώνουν και ζωντανεύουν την ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι υπάρχουν φυτά που φέρνουν τύχη και επιτυχίες. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στο Feng Shui μπορείς να δοκιμάσεις! Με την ευκαιρία, δείτε ποιά φυτά διώχνουν την υγρασία και την μούχλα από το σπίτι.

  • Μπαμπού

Το τυχερό μπαμπού φέρνει καλή τύχη και ευημερία στη ζωή σου. Πολλοί πιστεύουν ότι όσα περισσότερα φυτά αυτού του είδους υπάρχουν μέσα σε ένα σπίτι, τόση περισσότερη τύχη θα χαρίσουν στο σπίτι και τους ιδιοκτήτες.

  • Φίκος

Ο φίκος είναι το φυτό που φέρνει θετική ενέργεια και τύχη στο σπίτι. Τα φύλλα του συμβολίζουν την ευτυχία, την αφθονία και τον πλούτο. Ο φίκος θεωρείται ότι φέρνει μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα και γι αυτό το λόγο προτιμάται όλο και περισσότερο τελευταία.

Ποιά άστρα; Αυτό είναι τα 5 φυτά που θα φέρουν καλοτυχία στο σπίτι σας

  • Κρασούλα

Κρασούλα, το φυτό της τύχης καθώς τα φύλλα της θυμίζουν νομίσματα. Η φύτευση της κρασούλας θεωρείται πως φέρνει γούρι και καλοτυχία. Τοποθέτησε την κοντά στην είσοδο του σπιτιού σου.

  • Σανσεβιέρια

Η σανσεβιέρια είναι η αγαπημένη minimal επιλογή. Δίνει χρώμα και στυλ στον χώρο, με αποτέλεσμα να φτιάχνει τη διάθεση σου. Η σανσεβιέρια θεωρείται ότι έχει προστατευτική ενέργεια απέναντι στην κακοτυχία και προστατεύει τους κατοίκους του σπιτιού από την αρνητική ενέργεια.

  • Μπονσάι

Το μπονσάι αντιπροσωπεύει την καλή τύχη, την υγεία και την ελπίδα και είναι το πιο δημοφιλές φυτό του Φενγκ Σούι. Για τους Ιάπωνες έχει μία πρόσθετη σημασία επειδή παρουσιάζει την αρμονία μεταξύ της φύσης, της ψυχής και του ατόμου.

Αέρας ανανέωσης στο σπίτι σας: Αυτά είναι τα φυτά που θα φέρουν οικογενειακή ευτυχία

Τα φυτά μπορούν να προσδώσουν χρώμα, καθαρό αέρα και ομορφιές μυρωδιές είτε βρίσκονται στο μπαλκόνι σου είτε είναι εσωτερικού χώρου. Υπάρχουν μάλιστα και φυτά τα οποία θεωρούνται πως έχουν πολλά περισσότερα οφέλη να προσφέρουν.

Με την ευκαιρία, δείτ επίσης: Παίρνει μία χούφτα ζάχαρη και την ρίχνει στα φυτά - Ο λόγος θα σας σοκάρει

Πραγματικά, κάποιος μπορεί να εκπλαγεί από την αλλαγή στη διάθεσή του. Πόσο μάλλον όταν αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στα φυτά.

Βασιλικός: Η θετικότητα οφείλεται στη λιναλοόλη, η οποία αποτελεί ένα συστατικό, το οποίο έχει ωραία οσμή.

Γεράνια: Το άρωμα των γερανιών είναι πολύ απαλό και αυτό δημιουργεί την πνευματική χαλάρωση.

Λεβάντα: Το άρωμα των άνθεων της λεβάντας μπορεί να χαλαρώσει οποιονδήποτε άνθρωπο από το άγχος. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να αγοράσετε ένα κερί με άρωμα λεβάντας. Στη συνέχεια μπορείτε να το ανάψετε και να δείτε τα ευεργετικά αποτελέσματα της λεβάντας.

Τριαντάφυλλα: Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εικόνα των τριαντάφυλλων είναι αυτή που προσφέρει χαλάρωση και άνεση, παρά η μυρωδιά τους.

Περισσότερα φυτά για καλή ενέργεια

Αυτά είναι τα φυτά που θα φέρουν οικογενειακή ευτυχία

Ορχιδέες: Οι Ορχιδέες ανθίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό είναι πολύ θετικό για τους ανθρώπους, διότι μπορεί να φτιάξει τη διάθεση κάθε ανθρώπου, ακόμη και τις πιο σκοτεινές μέρες του χειμώνα.

Δενδρολίβανο: Ο συμβολισμός του δενδρολίβανου έχει να κάνει με την εσωτερική ειρήνη του ανθρώπου. Η συγκεκριμένη σύνδεση έχει να κάνει με το άρωμά τους, το οποίο θυμίζει μέρες καλοκαιριού.

Μοσχομπίζελο: Μπορεί να ενεργοποιήσει τις χαρούμενες αναμνήσεις κάθε ανθρώπου. Αυτές συνήθως πηγάζουν από την παιδική ηλικία του. Αυτό συμβαίνει, διότι εκείνη την περίοδο της ζωής τους, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα. Έτσι, περνούσαν την ώρα τους, κάνοντας πράγματα που να τους ευχαριστούν.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share