Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αέρας ανανέωσης στο σπίτι σας: Αυτά είναι τα φυτά που θα φέρουν οικογενειακή ευτυχία

Φυτά για καλή ενέργεια και τύχη

25 Ιανουαρίου 2023 13:48
Αέρας ανανέωσης στο σπίτι σας: Αυτά είναι τα φυτά που θα φέρουν οικογενειακή ευτυχία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα φυτά μπορούν να προσδώσουν χρώμα, καθαρό αέρα και ομορφιές μυρωδιές είτε βρίσκονται στο μπαλκόνι σου είτε είναι εσωτερικού χώρου. Υπάρχουν μάλιστα και φυτά τα οποία θεωρούνται πως έχουν πολλά περισσότερα οφέλη να προσφέρουν.

Με την ευκαιρία, δείτ επίσης: Παίρνει μία χούφτα ζάχαρη και την ρίχνει στα φυτά - Ο λόγος θα σας σοκάρει

Πραγματικά, κάποιος μπορεί να εκπλαγεί από την αλλαγή στη διάθεσή του. Πόσο μάλλον όταν αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στα φυτά.

Βασιλικός: Η θετικότητα οφείλεται στη λιναλοόλη, η οποία αποτελεί ένα συστατικό, το οποίο έχει ωραία οσμή.

Γεράνια: Το άρωμα των γερανιών είναι πολύ απαλό και αυτό δημιουργεί την πνευματική χαλάρωση.

Λεβάντα: Το άρωμα των άνθεων της λεβάντας μπορεί να χαλαρώσει οποιονδήποτε άνθρωπο από το άγχος. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να αγοράσετε ένα κερί με άρωμα λεβάντας. Στη συνέχεια μπορείτε να το ανάψετε και να δείτε τα ευεργετικά αποτελέσματα της λεβάντας.

Τριαντάφυλλα: Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εικόνα των τριαντάφυλλων είναι αυτή που προσφέρει χαλάρωση και άνεση, παρά η μυρωδιά τους.

Περισσότερα φυτά για καλή ενέργεια

Αυτά είναι τα φυτά που θα φέρουν οικογενειακή ευτυχία

Ορχιδέες: Οι Ορχιδέες ανθίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό είναι πολύ θετικό για τους ανθρώπους, διότι μπορεί να φτιάξει τη διάθεση κάθε ανθρώπου, ακόμη και τις πιο σκοτεινές μέρες του χειμώνα.

Δενδρολίβανο: Ο συμβολισμός του δενδρολίβανου έχει να κάνει με την εσωτερική ειρήνη του ανθρώπου. Η συγκεκριμένη σύνδεση έχει να κάνει με το άρωμά τους, το οποίο θυμίζει μέρες καλοκαιριού.

Μοσχομπίζελο: Μπορεί να ενεργοποιήσει τις χαρούμενες αναμνήσεις κάθε ανθρώπου. Αυτές συνήθως πηγάζουν από την παιδική ηλικία του. Αυτό συμβαίνει, διότι εκείνη την περίοδο της ζωής τους, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα. Έτσι, περνούσαν την ώρα τους, κάνοντας πράγματα που να τους ευχαριστούν.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share