Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λεκάνη σαν καινούργια: Το αναπάντεχο κόλπο με το ξύδι που εξουδετερώνει το πουρί μια και καλή

Θαυματουργό μαγειρικό υλικό!

11 Ιανουαρίου 2023 14:45
Λεκάνη σαν καινούργια: Το αναπάντεχο κόλπο με το ξύδι που εξουδετερώνει το πουρί μια και καλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά αλλά μερικές φορές όσο σχολαστικοί και αν είστε δεν μπορείτε να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις. Για παράδειγμα δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το ενοχλητικό πουρί που πιάνει η λεκάνη της τουαλέτας.

Πολύ συχνό πρόβλημα σε όλα τα μπάνια, όσο καθαρά και αν τα διατηρούμε, είναι ενοχλητικό και επίμονο. Το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης είναι αρκετά συχνό πρόβλημα με δύσκολη αντιμετώπιση. Ωστόσο μπορείτε να το απομακρύνετε με φυσικό και οικονομικό τρόπο.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τα μυστικά του μπάνιου: Αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνετε όταν καθαρίζετε την μπανιέρα

Ξύδι

Το «θαυματουργό» ξίδι καθαρίζει τη λεκάνη της τουαλέτας σας από το πουρί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετό ξίδι στη λεκάνη και να το αφήσετε να δράσει μια ολόκληρη νύχτα. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε με τη βούρτσα που έχετε για να καθαρίζετε τη λεκάνη της τουαλέτας.

Έβαλε ξύδι στα μαλλιά της και έγιναν πιο λαμπερά από ποτέ

Κάθε γυναίκα προσέχει τα μαλλιά της σαν τα μάτια της. Θέλει να είναι όμορφα, λαμπερά και μεταξένια. Κάποια μικρά μυστικά ομορφιάς μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά να γίνουν λαμπερά. Πρόκειται για μυστικά που όλες οι γυναίκες θα λατρέψουν. Ένα πολύ χρήσιμο μυστικό ομορφιάς κρύβεται στο ξύδι και την χρήση του. Το ξύδι μπορεί να έχει πολύ ευεργετικά αποτελέσματα στα μαλλιά.

Πουρί τουαλέτας καθάρισμα με ξύδι

Οι ιδιότητες που έχει το μηλόξυδο και το λευκό ξύδι στα μαλλιά

Τόσο το άσπρο ξύδι, όσο και το ξύδι από μηλίτη έχουν ποικίλα κοινά οφέλη στα μαλλιά, αλλά και μικρές διαφορές μεταξύ τους. Η πιο απλή είναι αυτή της μυρωδιάς. Το λευκό ξύδι έχει πιο έντονο άρωμα, ενώ το μηλόξυδο για τους περισσότερους είναι πιο ευχάριστο. Ωστόσο, η μυρωδιά του δεν πρέπει να σας προβληματίζει καθόλου. Μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά σας θα έχει φύγει εντελώς.

Από εκεί και πέρα, το ξύδι από μηλίτη διαθέτει περισσότερες βιταμίνες (B, C) και μεταλλικά στοιχεία (όπως το κάλιο), χωρίς αυτό να σημαίνει πως το άσπρο δεν είναι εξίσου αποτελεσματικό. Από την άλλη μεριά, το λευκό ξύδι είναι προτιμότερο στα βαμμένα μαλλιά, καθώς δεν τα ξεθωριάζει.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share