Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χριστουγεννιάτικα στολίδια: Φτιάξτε τα εύκολα και γρήγορα μόνοι σας με σπιτικά υλικά

Ό,τι πιο δημιουργικό μπορείτε να κάνετε και χωρίς κόπο

28 Νοεμβρίου 2022 14:04
Χριστουγεννιάτικα στολίδια: Φτιάξτε τα εύκολα και γρήγορα μόνοι σας με σπιτικά υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή του χρόνου που ο περισσότερος κόσμος αγαπάει ιδιαίτερα. Πολλοί έχουν στολίσει τα δένδρα τους ήδη και άλλοι ψάχνουν εναλλακτικές ιδέες για να διακοσμήσουν φέτος το δένδρο και το σπίτι τους. Με την ευκαιρία, δείτε 3 ορεινά χωριά για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα στολίδι που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας.

Τι θα χρειαστείτε

  • Καπάκια από άδεια βαζάκια μαρμελάδας
  • ύφασμα
  • κόλλα
  • ψαλίδι
  • σπάγκο
  • και αυτοκόλλητα με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Ακόμα και αν σας λείπουν αυτά τα αυτοκόλλητα μπορείτε να βρείτε με 1 ή 2 ευρώ τέτοια αυτοκόλλητα σε πολλά παιχνιδάδικα και βιβλιοπωλεία ή να εκτυπώσετε χριστουγεννιάτικα σχέδια από τον υπολογιστή σας.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια: Φτιάξτε τα εύκολα και γρήγορα μόνοι σας με σπιτικά υλικά

Ξεκινήστε να φτιάχνετε αυτά τα υπέροχα στολίδια τυλίγοντας το εσωτερικό καπάκι με το ύφασμα της επιλογής σας. Κολλήστε το ύφασμα πάνω στο εσωτερικό καπάκι όπως στην εικόνα παρακάτω και στη συνέχεια περάστε σπάγκο στο μεταλλικό καπάκι.

Βάλτε κόλλα στο καπάκι και κολλήστε γύρω γύρω την κατασκευή που φτιάξατε με το καπάκι και το ύφασμα. Ενώστε τα δύο σημεία με κόλλα ώστε να είστε σίγουροι πως δε θα φύγουν.

Κολλήστε εξωτερικά το αυτοκόλλητο με το χριστουγεννιάτικο σχέδιο της επιλογής σας ή εκτυπώστε σχέδια και κολλήστε τα με κόλλα πάνω στο ύφασμα.

Αν σας αρέσει η ρουστίκ διακόσμηση στο δένδρο σας ή αν απλά θέλετε να φτιάξετε μερικά εύκολα χριστουγεννιάτικα στολίδια για τα δώρα σας, ακολουθήστε τα παραπάνω τιπς και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε δημιουργήσει αυτά τα όμορφα στολίδια.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share