Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Θα σας λύσει τα χέρια: Σε μόλις 1 λεπτό θα βάλετε το πάπλωμα μέσα στην παπλωματοθήκη (Video)

Απίστευτο!

24 Νοεμβρίου 2022 17:11
Θα σας λύσει τα χέρια: Σε μόλις 1 λεπτό θα βάλετε το πάπλωμα μέσα στην παπλωματοθήκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το παρακάτω κόλπο θα σας λύσει τα χέρια, αφού σας παρουσιάζει αυτό που πρέπει να κάνετε για να τοποθετήσετε το πάπλωμά σας στο εσωτερικό από την παπλωματοθήκη σας. Αυτό, αναμένεται να διαρκέσει μόλις δέκα δευτερόλεπτα. Είναι κάτι, το οποίο αξίζει να δει μια νοικοκυρά, διότι πρόκειται να της λύσει τα χέρια.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κάντε το και θα μας θυμηθείτε! Πώς να καθαρίσεις το στρώμα σου για να βελτιώσεις τη διάρκεια ζωής του και την ποιότητα του αέρα

Το βίντεο που ακολουθεί είναι κάτι, που θα θέλετε να θυμάστε για πάντα. Είναι χρήσιμο για να το εφαρμόζετε και γι’ αυτό πρέπει να δείξετε τη δέουσα προσοχή. Η μέθοδος ονομάζεται «Burrito». Δείχνει πως μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη στροφή της παπλοματοθήκης προς τα μέσα και έπειτα έξω.

Ωστόσο, για να είστε απόλυτα βέβαιη ότι θα το κάνετε σωστά, το μόνο που χρειάζεται είναι να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Το βέβαιο είναι πως θα σας λύσει τα χέρια.

Δείτε το βίντεο για να βάλετε το πάπλωμα μέσα στην παπλωματοθήκη

Πασπάλισε το στρώμα με λίγη μαγειρική σόδα και απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές

Τα στρώματα ύπνου, εκτός από μαλακά και άνετα, γίνονται ο χώρος που φιλοξενεί νεκρά κύτταρα, ιδρώτα, λεκέδες, ακάρεα και άλλα πολλά. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζονται περιοδικό καθάρισμα. Με την ευκαιρία, δείτε το καθαριστικό μείγμα με μαγειρική σόδα για να ξεβουλώσετε τον νεροχύτη.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να καθαρίσετε το στρώμα σας και να κοιμάστε… ήσυχοι!

  • Ηλεκτρική σκούπα

Αφού αφαιρέσετε το κάλυμμα του στρώματος περάστε το με την ηλεκτρική σκούπα για να μαζέψετε τη σκόνη, τυχόν τρίχες από κατοικίδια και τη βρωμιά που έχει συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου.

  • Καθάρισμα λεκέδων

Το πώς θα βγάλετε τους λεκέδες εξαρτάται από τον τύπο του κάθε λεκέ. Αν δεν έχετε ρίξει κρασί ή καφέ στο κρεβάτι, τότε έχετε μεγάλες πιθανότητες ο λεκές να έχει ως βάση την πρωτεΐνη (ιδρώτας, αίμα, κλπ). Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής:

  • Αναμίξτε υπεροξείδιο του υδρογόνου, υγρό πιάτων και μαγειρική σόδα σε ένα μπουκάλι, ψεκάστε και αφαιρέσετε με ένα καθαρό πανί.
  • Χρησιμοποιήστε μη τοξικά ενζυματικά καθαριστικά που διαλύουν τους λεκέδες χημικά.
  • Φτιάξτε μια πάστα από χυμό λεμονιού και αλάτι, εφαρμόστε στον λεκέ, αφήστε το 30-60 λεπτά, τρίψτε με ένα βουρτσάκι και αφαιρέστε τα υπολείμματα με μια καθαρή πετσέτα.

undefined

  • Αρωματίστε το

Για να αρωματίσετε το στρώμα σας πασπαλίστε το με ένα στρώμα μαγειρικής σόδας στην επιφάνεια και αφήστε τη να δράσει τουλάχιστον 2 ώρες. Θα απορροφήσει τις μυρωδιές και θα αφήσει το στρώμα σας φρέσκο και καθαρό. Έπειτα αφαιρέστε τη σόδα με την ηλεκτρική σκούπα.

  • Αερίστε το

Ίσως το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για το στρώμα σας είναι ο φρέσκος αέρας και το φως του ήλιου. Είναι κατανοητό πως δεν είναι εύκολο να μετακινήσετε το στρώμα και να το βγάλετε στον κήπο ή την βεράντα σας, αλλά αν έχετε αυτή τη δυνατότητα τότε πρέπει να γνωρίζετε πως είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μειώσετε δραστικά τα βακτήρια.

  • Καλύψτε το

Αν δεν έχετε κάλυμμα στρώματος, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε. Είναι μια πολύ καλή γραμμή άμυνας απέναντι στην σκόνη και τους λεκέδες και μπορείτε να το βάλετε στο πλυντήριο οποιαδήποτε στιγμή!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share