Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το λάθος στο γύρισμα της μπριζόλας που καταστρέφει το τελικό αποτέλεσμα

Το κάνουν όλοι

9 Σεπτεμβρίου 2022 12:40
Το λάθος στο γύρισμα της μπριζόλας που καταστρέφει το τελικό αποτέλεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ψήνετε την τέλεια μπριζόλα; Αφιερώστε χρόνο για να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα και θα ανταμειφθείτε με τις πιο ζουμερές, πιο εντυπωσιακές, ψητές μπριζόλες που έχετε φάει ποτέ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ρίξετε μπριζόλες στη σχάρα. Με την ευκαιρία, δείτε τη συνταγή για μπριζόλες πανέ στο τηγάνι αρωματισμένες με θυμάρι.

Υπάρχουν συγκεκριμένα tips για το ψήσιμο της μπριζόλας. Ένα από αυτά είναι το ο χρόνος γυρίσματος της μπριζόλας.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη είναι να βιαστείτε να γυρίσετε τη μπριζόλα σας. Είναι δύσκολο να καθορίσετε πότε πρέπει να αναστρέψετε το κρέας σας. Ο κανόνας είναι να περιμένετε έως ότου δημιουργηθεί μία κρούστα πάνω στο κρέας σας πριν την περιστροφή. Προσπαθήστε να σηκώσετε τη γωνία του κρέατος εάν νομίζετε ότι είναι έτοιμο: αν το κρέας κολλήσει στη σχάρα, δεν είναι έτοιμο να γυρίσει.

Το λάθος στο γύρισμα της μπριζόλας που καταστρέφει το αποτέλεσμα

Κόλπο από τα λίγα: Βούτηξε μια μπριζόλα σε ένα μπολ με καφέ και πέτυχε το πιο γευστικό αποτέλεσμα!

Ποιος δεν αγαπά τις καλοψημένες και γευστικές μπριζόλες; Τα Κυριακάτικα μπάρμπεκιου πλέον δεν είναι μόνο αμερικάνικο έθιμο καθώς έχει υιοθετηθεί και στην Ελλάδα.

Πώς όμως θα κάνεις μια πεντανόστιμη και ταυτόχρονα ιδιαίτερη μπριζόλα; Το μυστικό βρίσκεται στο μαρινάρισμα και το Athensmagazine.gr σήμερα θα σου δείξει πώς θα πετύχεις το τέλειο μαρινάρισμα με τη βοήθεια του καφέ. Εκτός από αυτό το μικρό μυστικό όμως, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν αλείψετε την μπριζόλα σας με μαγειρική σόδα.

Δείτε το βίντεο με τις οδηγίες και τα βήματα που πρέπει να κάνετε καθώς και το τελικό αποτέλεσμα:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share