Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Έβαλε μέσα σε ένα μπολ μονάχα μαγειρική σόδα και το τοποθέτησε στο ψυγείο - Ο λόγος θα σας ξετρελάνει

Τρομερό αποτέλεσμα

27 Ιουνίου 2022 22:13
Έβαλε μέσα σε ένα μπολ μονάχα μαγειρική σόδα και το τοποθέτησε στο ψυγείο - Ο λόγος θα σας ξετρελάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα ξετρελαθείτε, μόλις δείτε το αποτέλεσμα από την τοποθέτηση ενός μπολ στο ψυγείο, περιέχοντας μονάχα μαγειρική σόδα και θα το επαναλαμβάνετε καθημερινά.

Το Athensmagazine.gr σας προσφέρει ακόμη μια σπουδαία λύση για το σπίτι με την χρήση της μαγειρικής σόδας, όπως μπορείτε να κάνετε με την μπριζόλα, με το αποτέλεσμα να είναι θαυματουργό βάζοντας πάνω της το εν λόγω υλικό.

Η μαγειρική σόδα έχει περισσότερες ιδιότητες από ότι νομίζετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά μέρη του σπιτιού σαν καθαριστικό, όπως για παράδειγμα στον καναπές σας. Ειδικά αν δεν είστε θαυμαστές των χημικών ουσιών, τότε το συγκεκριμένο προϊόν θα σας λύσει τα χέρια.

Με αυτόν τον τρόπο θα φύγουν βρομιές και άσχημες μυρωδιές και θα καθαρίσει τελείως και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πλέον αφού θα βγαίνουν από μέσα όμορφα αρώματα που δεν θα σε ενοχλούν.

Βελτιώνουμε τη μυρωδιά στα πιατόπανα μας με «εμβάπτισή» τους σε μαγειρική σόδα και νερό.

 Έβαλε μέσα σε ένα μπολ μονάχα μαγειρική σόδα και το τοποθέτησε στο ψυγείο - Ο λόγος θα σας ξετρελάνει

Χρησιμοποιούμε σόδα για να μη μυρίζει το ψυγείο: 6 κουταλιές γλυκού σ’ ένα μπολάκι που το βάζουμε στο ψυγείο. Το αδειάζουμε κάθε 3 μήνες και το ξαναγεμίζουμε.

Για την απόψυξη στο ψυγείο και την κατάψυξη: διαλύουμε μια κουταλιά σόδα σε ένα ποτήρι νερό και περνάμε το εσωτερικό του. Ό,τι μυρωδιά από τρόφιμα είχε μείνει, θα εξαφανιστεί αμέσως.

Η σόδα εξαφανίζει τα καμμένα και τα λίπη από τα τηγάνια, κατσαρόλες κτλ.: Βάζουμε μια κουταλιά γλυκού σόδα, με λίγο νερό στο σκεύος που έχει καμμένα και λίπη και αφήνουμε να μουλιάσει. Περιμένουμε λίγα λεπτά και μετά τρίβουμε απαλά και ξεβγάζουμε.

Αν χυθούν υγρά ή φαγητά όσον ο φούρνος είναι ακόμα ζεστός, απλώνουμε ένα στρώμα αλάτι και σόδα μαγειρικής, επάνω τους. Αν έχουν ξεραθεί τα βρέχουμε λίγο πριν. Όταν κρυώσει ο φούρνος ξύνουμε τα σημεία εκείνα και τα πλένουμε μετά.

Για τα καμμένα τρόφιμα στα μαγειρικά σκεύη, ρίχνουμε σόδα, προσθέτουμε ζεστό νερό και αφήνουμε να ενεργήσει όλη νύχτα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share