Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Θαυματουργό μείγμα: Λίγες φλούδες πατάτας και 1 ακόμα υλικό και θα καταπολεμήσετε τη μυρωδιά της τηγανίλας

Φυσικό και αποτελεσματικό κόλπο

7 Ιουνίου 2022 09:21
Θαυματουργό μείγμα: Λίγες φλούδες πατάτας και 1 ακόμα υλικό και θα καταπολεμήσετε τη μυρωδιά της τηγανίλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρότι όλοι τις λατρεύουμε, οι περισσότεροι ενοχλούμαστε αφάνταστα από τη μυρωδιά που μένει αφού έχουμε τηγανίσει πατάτες. Όμως, πόσοι γνωρίζετε ότι η ίδια η πατάτα είναι αυτή που μπορεί να σας απαλλάξει από την άσχημη τηγανίλα; Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για να καθαρίσετε χωρίς χημικά τη σχάρα της ψησταριάς.

Αν μετά το τηγάνισμα ανοίγετε πόρτες και παράθυρα, αλλά η άσχημη μυρωδιά παραμένει και δεν ξέρετε πώς να τη διώξετε, κάντε το παρακάτω.

Λίγες φλούδες πατάτας και 1 ακόμα υλικό το θαυματουργό μείγμα για να καταπολεμήσετε τη μυρωδιά της τηγανίλας

Καθαρίστε μια πατάτα και κάψτε τις φλούδες της μέσα σε ένα σταχτοδοχείο. Μάλιστα, αν κάψετε μαζί και μερικές φλούδες από λεμόνι, η μυρωδιά της τηγανίλας θα διαλυθεί πιο γρήγορα και ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Μια άλλη πολύ ωραία ιδέα είναι να γεμίσετε μια κατσαρόλα με νερό και να βράσετε μέσα σε αυτό μια χούφτα μπαχαρικά και αρωματικά. Χρησιμοποιήστε πιπέρι, βανίλια, δεντρολίβανο, μέντα, δύοσμο, βασιλικό, γαρίφαλο και ό,τι άλλο θέλετε. Κλείστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν. Έπειτα ανοίξτε το καπάκι και αφήστε την υπέροχη μυρωδιά τους να εξαφανίσει κάθε άσχημη οσμή.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share