Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αστραφτερά πλακάκια μπάνιου με μαγειρική σόδα και άλλα 2 υλικά

Το πανεύκολο καθαριστικό που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας

15 Απριλίου 2022 17:46
Αστραφτερά πλακάκια μπάνιου με μαγειρική σόδα και άλλα 2 υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα καθαριστικά μπάνιου που κυκλοφορούν στο εμπόριο συνήθως είναι τόσο δραστικά που μπορούν να καταστρέψουν κάποια ευαίσθητα υλικά που ίσως έχετε στο μπάνιο σας.

Για αυτό το λόγο θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε μόνοι σας το πιο οικολογικό καθαριστικό για τα πλακάκια και την μπανιέρα. Σε αυτό το σημείο, να σας υπενθυμίσουμε το κόλπο για να καθαρίσετε άψογα την κουρτίνα του μπάνιου από την υγρασία.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε αυτό το εκπληκτικό οικολογικό καθαριστικό θα χρειαστείτε:

Ανακατέψτε καλά και τα τρία υλικά σε ένα μπουκαλάκι. Το οξυζενέ είναι φυσικό λευκαντικό και καθαριστικό ενώ η μαγειρική σόδα βοηθάει στην απομάκρυνση λεκέδων και στιγμάτων που πολλές φορές δημιουργούνται απλά από το καυτό νερό που πέφτει στην μπανιέρα σας.

Αστραφτερά πλακάκια μπάνιου με ένα πανεύκολο καθαριστικό που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας

Πώς θα εφαρμόσετε το μείγμα Βάλτε λίγη ποσότητα πάνω στα πλακάκια που θέλετε να καθαρίσετε και αφήστε το μείγμα να δράσει για 5 λεπτά. Για την μπανιέρα σας βάλτε λίγη ποσότητα σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε καλά.

Στη συνέχεια ξεπλύντε με νερό. Αν οι λεκέδες επιμένουν, τότε περάστε ακόμα μια στρώση από το συγκεκριμένο μείγμα ή αφήστε το να δράσει για περισσότερα λεπτά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share