Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μυστικό κόλπο με το αλάτι στον νεροχύτη - Πού βοηθάει;

Θα σας λύσει τα χέρια!

12 Απριλίου 2022 17:19
Το μυστικό κόλπο με το αλάτι στον νεροχύτη - Πού βοηθάει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι θα συμβεί αν ρίξετε αλάτι στο νεροχύτη; Όσο περίεργο και αν ακούγεται, μπορεί να σας λύσει τα χέρια και θα το κάνετε αμέσως.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα μάθετε 7 διαφορετικούς τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τις χρήσεις του αλατιού, που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Ακόμα εδώ σας έχουμε 6 τρόπους για να ξεβουλώσετε το νιπτήρα σας.

1. Αν κόλλησε κάτι στην επιφάνεια στο σίδερό σας, πάρτε ένα αντικολλητικό φύλλο και ρίξτε στην επιφάνειά του λίγο αλάτι. Βάλτε στην υψηλή σκάλα το σίδερό σας και περάστε το πάνω από το αλάτι. Το σίδερό σας θα μείνει καθαρό.

2. Σας έσπασε κατά λάθος ένα αυγό; Ρίξτε αρκετή ποσότητα αλατιού πάνω από το αυγό για να το απορροφήσει και αφήστε το για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια, απλά χρησιμοποιήστε ένα απορροφητικό χαρτί για να το μαζέψετε εύκολα.

αλάτι στον νεροχύτη

3. Σβήστε φωτιά από λάδι, ρίχνοντας αλάτι πάνω σ “αυτό. Το αλάτι θα σβήσει τις φλόγες, διακόπτοντας τη ροή του οξυγόνου.

4. Το τηγάνι σας έχει καμμένα υπολείμματα; Καλύψτε το εσωτερικό του τηγανιού με αλάτι και προσθέστε νερό. Το μείγμα του αλμυρού νερού θα βοηθήσει να αφαιρεθούν τα καμμένα υπολείμματα.

5. Το σφουγγάρι σας είναι βρώμικο; Κανένα πρόβλημα! Γεμίστε ένα δοχείο με νερό και ρίξτε μια ποσότητα αλατιού και βάλτε μέσα να μουλιάσει το σφουγγάρι.

6. Αποκτήστε μια πεντακάθαρη μπανιέρα χωρίς άλατα με ίσα μέρη νέφτι και αλάτι. Θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα!

7. Έχουν φράξει τα φρεάτια με τρίχες; Αναμείξτε ¼ φλιτζανιού αλάτι, ¼ φλιτζανιού μαγειρική σόδα και ανακατέψτε με νερό. Ρίξτε το κατευθείαν στο φρεάτιο. Στη συνέχεια, ρίξτε ½ φλιτζάνι λευκό ξίδι και δείτε τα αποτελέσματα!

Ρίχνει αλάτι και πάγο σε ένα μπολ - Μόλις δείτε το γιατί θα το κάνετε και εσείς... (Video)

Πόσες φορές θέλετε να απολαύσετε ένα ποτό ή αναψυκτικό και έχει προλάβει να παγώσει στο ψυγείο σας; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μπολ με νερό, πάγο και αλάτι! Το αλάτι έχει πολλές χρήσεις, τις οποίες μπορεί να αγνοείτε. Μπορεί να βάλει τέλος σε ένα από τα πιο συχνά προβλήματα, που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Αρχικά βάλτε λίγο νερό στο μπολ και στη συνέχεια γεμίστε το υπόλοιπο με όσο περισσότερο πάγο μπορείτε. Έπειτα ρίξτε μέσα μερικές κουταλιές αλάτι, ανακατέψτε και βάλτε μέσα το αναψυκτικό ή ότι άλλο θέλετε να πιείτε. Μετά από 2 λεπτά θα ποτό σας θα είναι έτοιμο να το απολαύσετε παγωμένο!

Δείτε το βίντεο:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share