Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εσύ το ήξερες; Αυτή είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν με τίποτα οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια!

Κάνει θαύματα στο σπίτι!

31 Μαρτίου 2022 17:18
Εσύ το ήξερες; Αυτή είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν με τίποτα οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πείτε μια και καλή αντίο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες με τον πιο φυσικό τρόπο. Τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά ζωύφια, ωστόσο μπορούν να φύγουν από το σπίτι μας με μια συγκεκριμένη μυρωδιά.

Αν βρείτε μυρμήγκια ή κατσαρίδες, ψεκάστε το χώρο που συνηθίζουν να κάνουν… πάρτι με χυμό λεμονιού! Και τα δύο ζωύφια δεν μπορούν να ανεχθούν τη μυρωδιά του χυμού λεμονιού και θα εξαφανιστούν μια και καλή!

Έβαλε μαγειρική σόδα και ζάχαρη για να διώξει τα μυρμήγκια - Το αποτέλεσμα; Μοναδικό

Μοναδικό είναι το αποτέλεσμα, αν προσπαθήσετε να βάλετε μαγειρική σόδα και ζάχαρη, εφόσον θελήσετε να διώξετε τα μυρμήγκια από το σπίτι σας.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα πιο δραστικά καθαριστικά που μπορείς να βρεις στο σπίτι σου. Μπορείς να την προμηθευτείς πολύ εύκολα ακόμα και από το mini market της γειτονιάς. Τα αποτελέσματά της είναι πραγματικά μαγικά και δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα υπόλοιπα καθαριστικά του εμπορίου. Για να καταλάβεις καλύτερα το πόσο δραστική είναι, θα σου παρουσιάσουμε μερικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας, πέρα φυσικά από το μαγείρεμα, όπως για να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας.

μυρμηγκια-σπιτι

Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό υλικό, το οποίο αξίζει να το δοκιμάσεις προκειμένου να απαλλαχτείς από τα χημικά. Συγχρόνως θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα, μιας και το κόστος της μαγειρικής σόδας είναι πολύ χαμηλό. Η εφαρμογή της μπορεί να γίνει σε πολλά σημεία του σπιτιού με απόλυτη επιτυχία. Επίσης, λόγω του γεγονότος ότι χαρακτηρίζεται ως ένα ήπιο καθαριστικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε μάρμαρα χωρίς να υπάρξει καμία αλλοίωση στο υλικό.

Στην εξόντωση μυρμηγκιών, για παράδειγμα, εάν έχεις πρόβλημα από εισβολή μυρμηγκιών στο σπίτι σου πασπάλισε ίση ποσότητα ζάχαρης και μαγειρικής σόδας στα σημεία που τα έχεις εντοπίσει. Αυτή η παγίδα θα εξοντώσει μια και καλή τους απρόσκλητους επισκέπτες της κουζίνας σου.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share