Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ωδή στον έρωτα: Αυτό είναι το φυτό που απογειώνει τη λίμπιντο!

Δεν είχαμε ιδέα!

1 Μαρτίου 2022 15:11
Ωδή στον έρωτα: Αυτό είναι το φυτό που απογειώνει τη λίμπιντο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά πράγματα έχουν γραφτεί για τα φυτά και κατά πόσο αυτά μπορούν να βοηθήσουν στο περιβάλλον του σπιτιού μας. Τι γίνεται όμως με την κρεβατοκάμαρα;

Υπάρχει ένα φυτό, που σε αντίθεση με τον κάκτο που φέρνει τσακωμούς και εντάσεις, μπορεί να απογειώσει τη λίμπιντό μας και να μας κάνει να ζήσουμε ονειρικές στιγμές με τον παρτενέρ μας.

Ποιο φυτό είναι αυτό άραγε; Μα φυσικά ο πόθος, όπως είναι αναμενόμενο και από το όνομά του.

Με το που το βάλετε κάπου μέσα στο σπίτι, ετοιμαστείτε να ζήσετε πολλές στιγμές ερωτικής ευτυχίας.

φυτό πόθος λίμπιντο

Βάζει παγάκια μέσα στη γλάστρα - Δείτε τι θα συμβεί στα φυτά και αμέσως θα το κάνετε

Αυτό το κόλπο με τα παγάκια στη γλάστρα, θα αλλάξει κυριολεκτικά τα φυτά σας. Όταν δείτε σε τι βοηθάει, σίγουρα θα το δοκιμάσετε.

Μία από τις πιο συχνές αιτίες θανάτου των φυτών που έχουμε στο σπίτι μας είναι το υπερβολικό πότισμα. Η λύση όμως μπορεί να κρύβεται στην κατάψυξη μας.

Αντί να ποτίσετε τα φυτά σας με το ποτιστήρι και να γεμίσετε παντού νερά, μπορείτε να βάζετε ένα μεγάλο παγάκι (ή αρκετά μικρά) στο χώμα μια φορά την βδομάδα. Η Jillian από το "I Am a Homemaker" λέει ότι τα παγάκια λιώνουν αργά και αφήνουν τις ρίζες να απορροφούν το νερό με την ησυχία τους. Ακόμα ένα κόλπο που θα τα σώσει, μετά από αυτό με τη ζάχαρη.

Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική επίσης και για κρεμαστά φυτά ή ορχιδέες, γιατί οι ρίζες τους πρέπει να στραγγίζουν καλά, χωρίς να μένει νερό στον πάτο της γλάστρας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share