Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Γιατί πρέπει να βάζετε κιμωλία στο ψυγείο;

Το γνωρίζατε;

24 Φεβρουαρίου 2022 14:38
Απίστευτο: Γιατί πρέπει να βάζετε κιμωλία στο ψυγείο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοίγεις την πόρτα του ψυγείου και δε βλέπεις την ώρα να την κλείσεις από την δυσοσμία; Είναι και το ψυγείο ένας μπελάς. Και να το γεμίσεις αλλά και να το διατηρήσεις καθαρό.

Αν τη μυρωδιά του τη λες και ανυπόφορη τότε πρέπει να δράσεις.

Δείτε επίσης: Βρόμικο ψυγείο: Διώξτε τους λεκέδες, τα σημάδια και τις άσχημες μυρωδιές μόνο με 3 υλικά

Εξαφανίστε τις δυσάρεστες μυρωδιές από το ψυγείο με κιμωλία.

Το ψυγείο είναι χώρος αποθήκευσης πολλών και διαφορετικών τροφίμων με αποτέλεσμα πολλές φορές να αναπτύσσει δυσάρεστες μυρωδιές.

Ένας τρόπος για να τις εξαφανίσετε είναι και η κιμωλία!

Όταν έχετε στο ψυγείο σας τρόφιμα με έντονη μυρωδιά και μυρίζει δυσάρεστα, βάλτε στο μεσαίο ράφι και κοντά στην πλάτη του ψυγείου ένα κομματάκι κιμωλία, που έχει την ιδιότητα να απορροφά τις μυρωδιές και φροντίζετε να την αλλάζετε κάθε δύο βδομάδες.

Ψυγείο: Τι κάνεις λάθος και σου χαλάνε γρήγορα τα τρόφιμα;

Πόσες φορές δεν μας έχει χαλάσει το φαγητό και τα τρόφιμα που έχουμε αποθηκευμένα στο ψυγείο μας; Πρέπει σίγουρα να κάνουμε όμως κάτι λάθος γιατί κανονικά γι’ αυτό το έχουμε το ρημάδι το ψυγείο αλλά και πάλι…

Δείτε επίσης: 7 τρόφιμα που απαγορεύεται να αγοράζετε από το σούπερ μάρκετ

Η σωστή λειτουργία κάθε ηλεκτρικής συσκευής προϋποθέτει την ορθή χρήση και συντήρησή της. Εστιάζοντας σε μία από τις βασικότερες από αυτές, το ψυγείο, ή -αν έχετε ψυγειοκαταψύκτη- την κατάψυξη, εντοπίσαμε μερικά από τα συχνότερα λάθη.

Πρέπει να μάθεις να συντηρείς καλά τα τρόφιμα και όχι να τα παραμελείς. Θέλουν κι αυτά φροντίδα όπως όλα τα πράγματα. Εμείς σου βρήκαμε τρόπο να το κάνεις σωστά και να μην ξαναχαλάσει τίποτα στο ψυγείο σου.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share