Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το έξυπνο κόλπο με το χαρτί κουζίνας και το ξύδι που θα σας γλιτώσει χρήματα

Απίστευτο!

2 Ιανουαρίου 2022 13:28
Το έξυπνο κόλπο με το χαρτί κουζίνας και το ξύδι που θα σας γλιτώσει χρήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαρτί κουζίνας: Υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο που σε συνδυασμό με το ξύδι θα σας γλιτώσει χρήματα. Είναι εντελώς απλό και το ξύδι που όπως γνωρίζουμε είναι ιδανικό για κάθε δουλειά στο σπίτι!

Από το να «ζωντανεύει» τα χαλιά και τις μοκέτες σας, μέχρι τους δύσκολους λεκέδες, να καθαρίζει το μπάνιο, να διώχνει τις άσχημες μυρωδιές. Κάνει πραγματικά για όλα.

Ρίξτε ξύδι στο καζανάκι της τουαλέτας σας και πατήστε το! Δεν φαντάζεστε τι θα συμβεί

Ξύδι στην τουαλέτα: Ποιος δε θέλει να έχει ένα σπίτι καθαρό, με όμορφη μυρωδιά και ειδικά στους χώρους εκείνους που συνήθως μαζεύονται τα πιο πολλά και επικίνδυνα μικρόβια.

Και επειδή δε γίνεται συνέχεια να έχετε καθαριστές που θα σας παρέχουν αυτήν την υπηρεσία, θα πρέπει να μάθετε ορισμένες εναλλακτικές ώστε να είστε καλυμμένοι και να μην εξαρτάστε συνεχώς από επαγγελματίες του είδους.

Διαβάστε παρακάτω για τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο ο οποίος θα σας βοηθήσει να έχετε ένα μπάνιο πιο καθαρό και ασφαλές.

Αυτό που θα χρειαστείτε για να απομακρύνετε τη βρωμιά από την τουαλέτα σας, είναι ξύδι και μαγειρική σόδα ή ιωδιούχο διάλυμα.

Ζεσταίνετε ένα φλυτζάνι ξύδι στους 40 βαθμούς Κελσίου και μετά προσθέτετε μια κουταλιά του γλυκού σόδα ή ιωδιούχο διάλυμα. Έπειτα θα ρίξετε το διάλυμα στη δεξαμενή για το καζανάκι και θα το αφήσετε για κάποιες ώρες. Καλύτερα να κάνετε τη διαδικασία βράδυ, ώστε να μείνει αρκετά και να καθαρίσει πιο βαθιά την περιοχή. Για να βελτιώσετε το αποτέλεσμα, θα πρέπει να επαναλάβετε τακτικά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share