Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βούτηξε ένα πανί σε μαγειρική σόδα και άρχισε να τρίβει τα μάτια της κουζίνας - Με το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

2 Δεκεμβρίου 2021 18:11
Βούτηξε ένα πανί σε μαγειρική σόδα και άρχισε να τρίβει τα μάτια της κουζίνας - Με το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένα υλικό που ήδη έχετε στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αποτελεσματικά την κεραμική σας εστία. Το μόνο που θα χρειαστείτε για το καθάρισμα της κεραμικής εστίας είναι 1 φλ. μαγειρική σόδα σε σκόνη και δύο πανάκια (ένα στεγνό και ένα νωπό). Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μαγειρική σόδα αποδεικνύεται θαυματουργή, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγειρική σόδα στα μαλλιά σας.

Ξεκινήστε ρίχνοντας στην κεραμική εστία τη μαγειρική σόδα. Φροντίστε να ρίξετε διάσπαρτα σε διάφορα σημεία. Στη συνέχεια με το στεγνό πανί αρχίστε να τρίβετε τη μαγειρική σόδα πάνω σε όλη την επιφάνεια της εστίας. Στο τέλος πάρτε ένα νωπό πανί και συνεχίστε το τρίψιμο.

Έτσι καθάριζαν τις κουζίνες τους τη δεκαετία του 1930 και όπως φαίνεται αυτό το tip έχει εφαρμογή ακόμα και σήμερα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς να καθαρίσετε την κεραμική εστία με μαγειρική σόδα.

Δεν είχε αποσμητικό και για να γλιτώσει τη βρωμιά έβαλε στο σώμα του μαγειρική σόδα - Δε θα πιστεύετε τι έγινε

Η χρήση της μαγειρικής σόδας μπορεί να αποβεί σπουδαία για πολλές περιπτώσεις, ακόμη και την υγιεινή μας, όπως, επί παραδείγματι, όταν μπορεί να μην έχουμε αποσμητικό στο σπίτι μας και θέλουμε να γλιτώσουμε τις δυσάρεστες οσμές.

Το εν λόγω υλικό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για πολλούς λόγους και μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις, στην καθημερινότητά μας. Δε θα πιστεύετε, μάλιστα, πόσο αποτελεσματική είναι για το σώμα μας, όπως αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός με το λεμόνι.

μαγειρική σόδα αποσμητικό

Χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα ως αποσμητικό είναι ένας απλός τρόπος για την καταπολέμηση της οσμής του σώματος, χωρίς να εκτίθεστε σε χημικές ουσίες. Αναμείξτε ένα όγδοο κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα με λίγο νερό - χωρίς να το ανακατέψετε- και τρίψτε τα χέρια σας.

Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε ένα μείγμα με μαγειρική σόδα και άμυλο καλαμποκιού για την καταπολέμηση των οσμών και την υπεριδρωσία. Απλά αναμείξτε ένα μέρος μαγειρικής σόδας με έξι μέρη καλαμποκάλευρο και τοποθετήστε λίγο στις μασχάλες σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share