Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

45χρονη έριξε κανέλα σε κάθε φυτό του κήπου της - Μόλις δείτε γιατί θα το κάνετε αμέσως

Απίθανο τρικ

4 Νοεμβρίου 2020 13:38
45χρονη έριξε κανέλα σε κάθε φυτό του κήπου της - Μόλις δείτε γιατί θα το κάνετε αμέσως
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η κανέλα κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον τον καφέ ή τα φαγητά μας, σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη ακόμη και στο φυτό του κήπου!

Η ιστορία που σας παρουσιάζουμε μας έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η 45χρονη Chrissy Rex θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κερδίσει τον τίτλο της πιο... πρωτότυπης χρήσης κανέλας στην ιστορία. Τι ακριβώς έκανε;

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, έριξε κανέλα σε όλες τις γλάστρες του κήπου της. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες εβδομάδες τα φυτά να μεγαλώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η κανέλα έδιωξε όλους του ενοχλητικούς μύκητες που εμπόδιζαν την ανάπτυξή τους. Επίσης, η κανέλα πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα μπαχαρικά στον πλανήτη όπου και σύμφωνα με έρευνες θεωρείται πανίσχυρο super food διότι έχει σημαντική δράση στη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού.

"Πρόκειται για έναν δολοφόνο για τους μύκητες και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσουν σίγουρα τα φυτά σου ακόμη και σε κλειστό χώρο" τονίζει η ίδια!

Βράστε μέλι με κανέλα και θεραπευτείτε από αρθρίτιδα, χοληστερίνη και άλλες 5 ασθένειες

Το Athensmagazine.gr, μετά το αποτελεσματικό ρόφημα αδυνατίσματος, θα σας παρουσιάσει ένα ρόφημα με βασικά υλικά το μέλι και την κανέλα. Πρόκειται για ένα συνδυασμό που "θεραπεύει" αρκετές ασθένειες. Μάλιστα, να τονίσουμε, ότι χρησιμοποιείται για αιώνες στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική.

Συγκεκριμένα, αυτά τα δύο συστατικά με τις μοναδικές θεραπευτικές τους ικανότητες έχουν θεραπεύσει εκατομμύρια ανθρώπους. Το αιθέριο έλαιο κανέλας και το ένζυμο που παράγει υπεροξείδιο του υδρογόνου στο μέλι είναι τα δύο "αντιμικροβιακά" συστατικά που έχουν την ικανότητα να σταματούν την ανάπτυξη των βακτηρίων και των μυκήτων.

Σίγουρα γνωρίζετε, ότι το μέλι και η κανέλα είναι ένας καλός συνδυασμός, αλλά ξέρατε τι μπορεί να θεραπεύσει; Παρακάτω είναι μερικές από τις παθήσεις και ασθένειες που μπορεί να θεραπεύσει αυτό το μίγμα!

Διαβάστε αναλυτικά τι μπορεί να θεραπεύσει

Καρδιακές παθήσεις

Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη. Μπορείτε να το καταναλώνετε τακτικά στο πρωινό σας με ένα κομμάτι ψωμί. Αυτό θα μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στις αρτηρίες σας και θα αποτρέψει μια καρδιακή προσβολή.

Αρθρίτιδα

Σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας. Καταναλώστε το πρωί και βράδυ. Με την τακτική κατανάλωση αυτού του ποτού, μπορεί να θεραπευτεί η χρόνια αρθρίτιδα.

Μόλυνση της χοληδόχου κύστης

Σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Καταναλώστε το κάθε μέρα. Αυτό θα καταστρέψει τα μικρόβια στην χοληδόχο κύστη σας.

Χοληστερίνη

Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε ένα φλιτζάνι τσάι. Πίνοντας αυτό το ρόφημα, τα επίπεδα της χοληστερόλης σας, θα πρέπει να μειωθούν κατά 10% μέσα σε ένα διάστημα δύο ωρών.

Κρύωμα

Εάν πάσχετε από κρυολογήματα, καταναλώστε μια κουταλιά της σούπας μέλι με ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα για τρεις ημέρες. Αυτό θα θεραπεύσει το κοινό κρυολόγημα, το χρόνιο βήχα και ρινική συμφόρηση.

Στομαχόπονος και έλκος

Σε συνδυασμό με την κανέλα, το μέλι θα θεραπεύσει το στομαχόπονο. Καταναλώστε το σε τακτική βάση, προκειμένου να λύσετε τα προβλήματά σας με το έλκος.

Ανοσοποιητικό σύστημα

Η καθημερινή χρήση του μελιού και σκόνης κανέλας ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από βακτήρια και ιούς.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share