ΠΡΟΣΟΧΗ! Μεγάλη παρτίδα με ακατάλληλα όστρακα κατασχέθηκε στην Εγνατία!

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (25/12), στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, ένας 23χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις περί αλιευτικού και περί αγορανομικού κώδικα.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έμφορτο με ποσότητα οστρακοειδών (αχιβάδα), συνολικού βάρους 1.200 κιλά, για τα οποία δεν κατείχε τα απαιτούμενα παραστατικά, ενώ όπως προέκυψε είναι μη ασφαλή για κατανάλωση. Κατασχέθηκαν η ποσότητα των οστρακοειδών και το Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
πηγή:news24

0 ΣΧΟΛΙΑ