Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H Αθηνά Οικονομάκου απογειώνει το λευκό παντελόνι με το πιο stylish crop top

Tέλεια ιδέα για τα καλοκαιρινά looks!

7 Ιουλίου 2021 15:55
H Αθηνά Οικονομάκου απογειώνει το λευκό παντελόνι με το πιο stylish crop top
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα puff-sleeved tops ή αλλιώς οι μπλούζες με τα έντονα φουσκωτά μανίκια που θυμίζουν τη δεκαετία των 80s έχουν επανέλθει δυναμικά στην γυναικεία γκαρνταρόμπα και αποτελούν την hot τάση του καλοκαιριού.

Είναι ρομαντικά και επιβλητικά, προσδίδουν ένα δραματικό ύφος στο στυλ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αθηνά Οικονομάκού, η οποία ανήρτησε στο Instagram ένα outfit που θα σου δώσει την τέλεια ιδέα για τα καλοκαιρινά looks.

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να φοράει μία ψηλόμεση παντελόνα σε λευκό χρώμα την οποία έχει συνδυάσει με ένα crop top με φουσκωτά μανίκια από το προσωπικό της brand, Project Soma.

Με δέσιμο και βολάν στο μπροστινό μέρος και κόκκινα λουλούδια που δημιούργησαν μία ωραία αντίθεση με το λευκό.

Τα crop top με extra ογκώδη μανίκια, παραμένουν μία από τις hot τάσεις και του φετινού καλοκαιριού. Δημιουργούν statement looks στο λεπτό και ανανεώνουν μία εμφάνιση με λευκό παντελόνι.

Μαρίνα Πατούλη: Ανάβει «φωτιές» στην Μύκονο με σέξι εμφανίσεις - Η φωτογραφία και το «περίεργο» μήνυμα

Η Μαρίνα Πατούλη έχει αλλάξει ρότα στη ζωή, αφού φιλοσόφησε τα περί χωρισμού με τον Γιώργο Πατούλη και πλέον απολαμβάνει την καθημερινότητα με άλλο τρόπο.

Μετά τα μαθήματα ιππασίας που άρχισε όπως αποκάλυψε, πήρε τις φίλες της και ταξίδεψε ως τη Μύκονο, προκειμένου να πάρει ανάσες ξεκούρασης.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη εμφανίζεται ανανεωμένη αλλά πάντα sexy.

Ξέσπασμα από την Μαρίνα Πατούλη: Η φωτογραφία και το «περίεργο» μήνυμα - Ποια είναι πραγματικά & τα άγνωστα στοιχεία για την ζωή της

Μια ιδιαίτερη περίοδο διανύει δίχως αμφιβολία στη ζωή της η Μαρίνα Πατούλη τους τελευταίους μήνες. Μετά από σχεδόν 35 χρόνια γάμου εκείνη και ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Πέρα από τον χωρισμό, η φιλόλογος και πρόεδρος Δικτύου SDG 17 ήρθε αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό και άλλα θέματα υγείας, τα οποία επηρέασαν την ψυχολογία της.

Η Μαρίνα Πατούλη δεν το βάζει κάτω, εστιάζει στα επαγγελματικά της και προχωρά με χαμόγελο. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, η ίδια κάνει διάφορες αινιγματικές και όλο νοήματα αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

Έτσι έγινε και αυτή τη φορά! Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, η Μαρίνα Πατούλη σημείωσε: «Ο,τι σου προσέφερε η στιγμή και το απέρριψες, καμία αιωνιότητα δε μπορεί να στο ξαναδώσει».

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share