Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Απίθανα παπούτσια σε τιμή σοκ - "Τρέξτε" να προλάβετε!

Άνετα και στιλάτα!

30 Μαρτίου 2021 12:24
ZARA: Απίθανα παπούτσια σε τιμή σοκ -

Μπορεί η τσάντα να είναι ένα από τα αξεσουάρ που τραβούν την προσοχή, ωστόσο και τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο. Εμείς καθημερινά ψάχνουμε για εσάς νέες προτάσεις με fashion items, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια μαύρα με επένδυση συνθετικής γούνας που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σου και θα σε βολέψουν, καθώς είναι πολύ άνετα και ζεστά.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια μπορείτε να το προμηθευτείτε online από το eshop εδώ. To Athensmagazine.gr σας προτείνει να τα συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο μπλουζάκι από τα καταστήματα ZARA που κοστίζει μόνο 4,95 ευρώ.

Παπούτσια ZARA μαύρα σε προσφορά

Μια μικρή περιγραφή

Ίσιο μποτάκι σε μαύρο χρώμα. Νάιλον εξωτερικό μέρος από συνδυασμό υλικών. Εσωτερική επένδυση με όψη συνθετικής γούνας. Ενισχυμένη μύτη. Λουρί στο πίσω μέρος. Χοντρή τρακτερωτή σόλα. Κλείσιμο με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος.

Φρενίτιδα στα ZARA με αυτό το φόρεμα - "Τρέξτε" να προλάβετε

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Ωστόσο μετά μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα φόρεμα από τα Zara από την καινούρια συλλογή που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα σε μπορντό χρώμα το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο! Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο backpack.

Μια μικρή περιγραφή

Κοντό φόρεμα από 100% βαμβακερό ύφασμα. Στρογγυλή λαιμόκοψη ρυθμιζόμενη με φιόγκο και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Λεπτομέρεια άνοιγμα στον ώμο. Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Μέση ρυθμιζόμενη με φιόγκο από το ίδιο ύφασμα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share