Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

ZARA: Αγοράστε μπλούζα με βολάν μόνο με 9,95 €!

Το κομμάτι που πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας!

7 Μαρτίου 2021 13:40
ZARA: Αγοράστε μπλούζα με βολάν μόνο με 9,95 €!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει οικονομικά ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" ένα μπλουζάκι από τα Zara, που σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε.

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας τις προσφορές των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα λευκό μπλουζάκι με βολάν, το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μανίκι που καταλήγει σε βολάν. Κάτω μέρος ρυθμιζόμενο με κορδόνια. Για να αγοράσετε το μπλουζάκι τώρα, μπείτε εδώ.

ΥΛΙΚΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • 100% ΒΑΜΒΑΚΙ
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία

Μπλούζες ZARA

9,95 EUR
Χρώμα: Λευκό | 0962/345

ZARA: Κάντε δικό σας το πιο fashion item της σεζόν σε τιμή έκπληξη!

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια τσάντα για να σας συνοδεύει στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τσάντα - σάκο ώμου που βγαίνει σε γκρι χρώμα και που είναι ένα από τα πιο hot items της σεζόν. Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας online, από το eshop των καταστημάτων ZARA, με ένα κλικ εδώ, στην τιμή των 22,95 ευρώ. Παράλληλα θα σας προτείναμε να την συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παπούτσι που θα δώσει μια άλλη νότα στο στιλ σας.

Τσάντα ZARA

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share