Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Zara: Μπλούζα με ξεβαμμένη όψη μόνο με 3,99 ευρώ!

Άνετη και στιλάτη!

9 Φεβρουαρίου 2021 12:38
Zara: Μπλούζα με ξεβαμμένη όψη μόνο με 3,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" ένα μπλουζάκι από τα Zara, το οποίο έχει σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 3,99€ από 7,95.

Κοιτάζοντας τις εκπτώσεις των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία λευκή μπλούζα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε με τη μπλούζα.

Μια μικρή περιγραφή:

Μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια τσέπη Patch στο μπροστινό μέρος. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Υλικά και Φροντίδα:

  • 100% Βαμβάκι
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Δείτε την:

Μπλούζες ZARA

Από 7,95 EUR
Τώρα 3,99 EUR
-45%
Χρώμα: Λευκό

ZARA: Το κατάλληλο φόρεμα για όλες τις περιστάσεις σε τιμή σοκ!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κάντε τώρα ένα υπέροχο δώρο στης αγαπημένη σας από τα καταστήματα ZARA. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε ένα υπέροχο φόρεμα σε τιμή σοκ, καθώς κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντό βαμβακερό φόρεμα σε στυλ πουκάμισου που με γιακά και κουμπιά για all day εμφανίσεις. Ένα υπέροχο φόρεμα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα υπέροχα παπούτσια!

Φόρεμα ZARA μόνο με 29,95 ευρώ

Μια μικρή περιγραφή

Κοντό φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκάμισου και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια καπάκια στο στήθος. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλιζέ κουμπιά.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share