Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Το τζιν με διπλή μέσα από τη νέα συλλογή των Bershka είναι το απόλυτο hot item της σεζόν

Θα το λατρέψεις!

20 Αυγούστου 2020 15:57
Το τζιν με διπλή μέσα από τη νέα συλλογή των Bershka είναι το απόλυτο hot item της σεζόν

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς τα καλύτερα τζιν της αγοράς που δεν θα θες να αποχωριστείς και θα σου χαρίσουν την απόλυτη άνεση.

Το τζιν είναι μια καθημερινή και άνετη επιλογή που μπορεί να αναδείξει το σώμα σας και το στιλ σας! Σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων κάναμε μια στάση σε αυτό των καταστημάτων Bershka μιας και το μάτι μας κόλλησε στο κομμάτι της νέας τους κολεξιόν και δεν είναι άλλο από αυτό το ψηλόμεσο τζιν με διπλή μέσα που θα λατρέψει όλες οι γυναίκες.

Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φοράς όλη μέρα και να σε συνοδεύσει σε όλες σου τις εμφανίσεις καθώς εκτός από άνεση σου χαρίζει απόλυτο στυλ και θηλυκότητα. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... Κοστίζει μόλις 29,99€! Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις προκειμένου να κάνεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα κορυφαία πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι influencers.

Bershka: Το στράπλες τοπάκι που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ κοστίζει μόλις 8 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το κορυφαίο passepartout μπλουζάκι που θα φοράς σε όλες σου τις εμφανίσεις και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα, σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε, πέσαμε πάνω σε αυτό το μπλουζάκι που μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται σαν ένα απλό, καθημερινό μπλουζάκι, συνδυάζεται όμως με όλες σου τις εμφανίσεις από ένα απλό αθλητικό outfit μέχρι την βραδινή σου εμφάνιση κι αυτό είναι που το κάνει το απόλυτο passepartout.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 7,79€!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα τζιν που αυτή τη σεζόν κάνουν θραύση και διάλεξε όποιο σου ταιριάζει.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share