Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

3+1: Τα καλύτερα στέκια για να βγείτε στην Κηφισιά

Το Athensmagzine.gr σας πάει στα καλύτερα

14 Φεβρουαρίου 2024 08:16
3+1: Τα καλύτερα στέκια για να βγείτε στην Κηφισιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίγλη, άρωμα εξοχής, άρτια ρυμοτομία, ιστορικές επαύλεις και εντυπωσιακές κατοικίες, πολύ πράσινο, δρόμοι περιπάτου και οργανωμένοι ποδηλατόδρομοι και μια υποδειγματική εμπορική αγορά με ευρωπαϊκό αέρα συνθέτουν το μαγικό σύμπαν της πιο σικάτης περιοχής των βορείων προαστίων.

Και, βέβαια, πως θα ήταν δυνατόν από εδώ να απουσιάζει και μια upper class πιάτσα, από τις πιο καλά ενημερωμένες στον χάρτη της γεύσης και της διασκέδασης! Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές για να ανηφορίσετε προς την Κηφισιά. Παράλληλα δείτε και τα πιο οικονομικά στέκια για κρασί στο κέντρο.

Zambri

Σε ένα εντυπωσιακό αναπαλαιωµένο αρχοντικό στην καρδιά της Κηφισιάς, το Zambri (στη γλώσσα των Maori σημαίνει «αποικία») µας µεταφέρει σε έναν διαφορετικό κόσµo, εξωτικό, ο οποίος "φανερώνεται" στα πάντα..., στο ιδιαίτερο design με τα πολλά φυτά, τους φοίνικες, την καταπράσινη, ολάνθιστη casual αυλή και τα μικρά vintage στοιχεία μέχρι το καλοστημένο μενού με την ελληνική και μεσογειακή αφετηρία, τα εκλεκτά υλικά από μικρούς παραγωγούς και τους ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς.

Info: Αγίου Δηµητρίου 9, Κηφισιά 145 62

Zambri Κηφισιά

Arch café eaterie

To Arch, το αγαπημένο all-day café eaterie στην καρδιά της Κηφισιάς, ανανεώνει το μενού του με καινούρια απολαυστικά πιάτα και δυνατά cocktail. Στο νέο μενού τα φρέσκα ελληνικά προϊόντα εποχής, τα επιλεγμένα υλικά, συνδυάζονται δημιουργικά και συνθέτουν γευστικούς, τολμηρούς και αυθεντικούς συνδυασμούς με την υπογραφή του Σπύρου Γεωργόπουλου στην κουζίνα και του Δημήτρη Παπαϊωάννου στα cocktail.

Info: Αργυροπούλου 1, Κηφισιά 145 62

Arch café eaterie

Caffe i Frati

Σε μια από τις πιο... ιταλικές γωνιές της περιοχής, η μέρα ξεκινάει από νωρίς με high quality espresso Pasqualin και παραδοσιακές γεύσεις από ένα ιταλικό πρωινό με panini, brioches, αλλά και συνταγές με ψητά αυγά και ομελέτες. Το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε ένα ελαφρύ γεύμα ή ένα after shopping aperitivo, ενώ το βράδυ σας καλεί σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον για ένα ρομαντικό δείπνο.

Info: Αργυροπούλου 7, Κηφισιά 145 62

Caffe i Frati

 

Κηφισιά

Ροή ειδήσεων

Share