Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Μου την πέφτει το αγόρι της κολλητής μου και εγώ..." - Η αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας!

8 Σεπτεμβρίου 2017 11:43

Τι πρέπει να κάνεις όταν προκύπτει ένα τέτοιου είδους πρόβλημα; Να πως με έναν άντρα ο οποίος φέρεται σα κρετίνος κινδυνεύει να χαλάσει μια γυναικεία φιλία.

Aπό την Έλενα Φάκου

Αν βρίσκεσαι στη δύσκολη θέση που ο σύντροφος της κολλητής σου σε φλερτάρει σε οποιοδήποτε επίπεδο, αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα γίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικιαστικός θάνατος 18χρονης: Της "έσκασαν" πέντε σακουλάκια έκσταση στο στομάχι της!

Αρχικά το λάθος είναι δικό του. Βρίσκεται σε σχέση με τη φίλη σου και είναι ανεπίτρεπτο να σε φλερτάρει. Αν δεν θέλει να είναι πλέον με εκείνη, ας τη χωρίσει. Αν είναι τόσο ερωτευμένος μαζί σου, ας λύσει το δεσμό του και τη συνέχεια ας σου εκμυστηρευτεί το πάθος του για σενα δε θα τον σταυρώσουμε, θα το έχει κάνει σωστά. Εσύ όμως δεν πρέπει να ανταποκριθείς σε καμμία από τις δυο περιπτώσεις γιατί σαφώς θα χάσεις τη φίλη σου. Αν βέβαια δε σε νοιάζει να τη χάσεις γιατί σε κείνον έχεις βρει το μεγάλο έρωτα τότε ρίσκαρε να χάσεις τη φιλία σου και να τα βρεις μαζί του.

Όπως και να έχει, αυτές οι καταστάσεις είναι δύσκολες και συνήθως δε βγαίνουν σε καλό. Οι άνθρωποι καλό είναι να τιμούν τις φιλίες τους και να μην τις τινάζουν στον αέρα για ένα καπρίτσιο. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι όλοι όσοι την πέφτουν στις κολλητές της γκόμενάς τους είδαν σε κείνες τη γυναίκα της ζωής τους. Απλώς βρίσκονται μπροστά τους και το κάνουν. Σταματήστε λοιπόν να το κάνετε και επικεντρωθείτε στη σχέση σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από cougar καθηγήτρια σε πρώτη κυρία της Γαλλίας: Πέντε πιπεράτες αλήθειες που δε ξέρατε για την ταραχώδη ζωή της Μπριζίτ Τρονιέ - Μακρόν! (videos)

Ας δούμε λίγο και το κομμάτι της «απατημένης». Εσύ κοπελιά είσαι το θύμα. Έχεις δίπλα σου έναν άντρα ο οποίος είναι τόσο αδίστακτος που την πέφτει στην ιδια σου την κολλητή. Τι άλλο περιμένεις να δεις δηλαδή για να τον στείλεις; Αυτός ο άνθρωπος που δε σέβεται ούτε εσένα, ούτε τη σχέση σας, ούτε τη φιλία σου, ούτε τον εαυτό σου καλό είναι το γρηγορότερο να φύγει από τη ζωή σου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share