Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Λαμπερό δερματάκι: 2+1 σπιτικές overnight μάσκες ομορφιάς που θα έχουν σίγουρο αποτέλεσμα!

Σπεύσατε!

18 Απριλίου 2024 15:06
Λαμπερό δερματάκι: 2+1 σπιτικές overnight μάσκες ομορφιάς που θα έχουν σίγουρο αποτέλεσμα!
Πηγή φωτογραφιών: Unsplash
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ύπνος είναι ευεργετικός για την επιδερμίδα και μπορείτε να της δώσετε ακόμα ένα boost ενυδάτωσης και φροντίδας εφαρμόζονται σπιτικές overnight μάσκες που θα φτιάξετε μόνες σας. Το bebautiful.in προτείνει!

Δείτε επίσης: 3 σπιτικές μάσκες προσώπου με κανέλα για λαμπερή επιδερμίδα

Τι είναι οι overnight μάσκες ομορφιάς;

Οι overnight μάσκες είναι οι μάσκες ομορφιάς που τις αφήνετε να δράσουν όλο το βράδυ. Περιέχουν ωφέλιμα για την επιδερμίδα συστατικά και μπορείτε να τις συμπεριλάβετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας μία με δύο φορές την εβδομάδα.

μάσκες ομορφιάς για όλο το βράδυ
Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Συνταγές για σπιτικές μάσκες

Μάσκα με λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, καθώς μειώνει τις φλεγμονές, ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τι να κάνετε: Βάλτε σε ένα δοχείο 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας και προσθέστε μερικές σταγόνες από tea tree oil. Ανακατέψτε και χρησιμοποιήστε το μείγμα για να κάνετε μασάζ σε όλη την περιοχή του προσώπου. Αποφύγετε αυτή τη μάσκα εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ακμής.

Μάσκα με αλόη και βιταμίνη Ε

Η αλόη είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ένζυμα και έχει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.

Τι να κάνετε: Σε ένα μικρό μπολ βάλτε μία κουταλιά της σούπας τζελ αλόης και το υγρό από δύο κάψουλες βιταμίνης Ε. Ανακατέψτε και εφαρμόστε σε όλη την περιοχή του προσώπου.

Μάσκα με πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών με πολλαπλά οφέλη για το δέρμα.

Τι να κάνετε: Φτιάνε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και μόλις κρυώσει βουτήξτε ένα κομματάκι βαμβάκι και εφαρμόστε σε όλη την περιοχή του προσώπου ταμποναριστά.

Μάσκα με ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Επίσης, έχει ενυδατική δράση.

Τι να κάνετε: Σε ένα μπολ βάλτε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στα χέρια σας και αλείψτε το σε όλο το πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share