Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Κιτρινίλες στα χέρια από το τσιγάρο: Ο μοναδικός φυσικός τρόπος για να διώξετε τα σημάδια από τα δάχτυλα

Η καθαριότητα είναι η...μισή αρχοντιά!

12 Νοεμβρίου 2022 21:50
Κιτρινίλες στα χέρια από το τσιγάρο: Ο μοναδικός φυσικός τρόπος για να διώξετε τα σημάδια από τα δάχτυλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κάπνισμα και κυρίως αυτό των στριφτών τσιγάρων αφήνει και κυριολεκτικά τα σημάδια του πάνω στο δέρμα μας. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η ηλικία «ταβάνι»' για να κόψετε το κάπνισμα και να παραμείνετε υγιείς.

Όσοι είναι χρόνιοι καπνιστές θα έχουν δει το χαρακτηριστικό «κιτρίνισμα» στα δάχτυλα του χεριού με τα οποία κρατούν το τσιγάρο και σίγουρα το θέαμα δεν είναι ευχάριστο.

Αν θέλετε λοιπόν να απαλλαγείτε από τα κιτρινισμένα δάχτυλα, αρκούν λίγος φρέσκος χυμός λεμονιού και μία ελαφρόπετρα.

τσιγάρο κάπνισμα αναπτήρας

Αφού βουτήξετε τα δάχτυλά σας στον χυμό για περίπου πέντε λεπτά, τρίψτε τα κιτρινισμένα σημεία με μια ελαφρόπετρα, χωρίς να ασκείτε πίεση, και επαναλάβετε τη διαδικασία καθημερινά.

Σταδιακά το δέρμα θα αποκτήσει ξανά το φυσιολογικό του χρώμα.

Για πιο άμεσα αποτελέσματα, τρίψτε ελαφρά τα δάχτυλά σας και με ένα βαμβάκι βουτηγμένο στο ασετόν.

Μυρωδιά από τσιγάρο στο αυτοκίνητο, τέλος! Πήρε ένα μπουκαλάκι με ξύδι, ψέκασε και ξεμπέρδεψε

Το ξύδι δεν είναι μόνο ένα υλικό, που κάνει πιο νόστιμο το φαγητό μας, αλλά έχει κι εκπληκτικές ιδιότητες πέραν της μαγειρικής, βοηθώντας μας στις δουλειές του σπιτιού, όπως στο σιφόνι της μπανιέρας, και όχι μόνο.

Είναι, άλλωστε, ένα φυσικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι μας καθώς διαθέτει και πολλές ακόμη ιδιότητες εντός κι εκτός κουζίνας. Καλλυντικές, αποσμητικές, απολυμαντικές και καθαριστικές.

Πώς βοηθά στις οσμές από τσιγάρο το ξύδι

Το λευκό ξύδι, ειδικά, είναι από τα προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα, γιατί εκτός του, ότι είναι χρήσιμο στην κουζίνα, έχει ιδιότητες που το καθιστούν εξαιρετικό για αισθητικούς και καθαριστικούς σκοπούς.Το λευκό ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους γύρω από το σπίτι. Αλλά πώς ξέρετε πότε να χρησιμοποιήσετε το λευκό ξύδι και πότε να χρησιμοποιείτε εμπορικά προϊόντα καθαρισμού;

Μία από αυτές τις περιπτώσεις, είναι οι οσμές από τσιγάρο, που μπορεί να έχουν γεμίσει το αυτοκίνητό σας. Αν θέλετε μια πρώτη λύση πριν από το βιολογικό καθαρισμό, γεμίστε ένα μπολ με ξίδι και βάλτε το εκεί που θέλετε να εξαλείψετε την άσχημη μυρωδιά και θα εξουδετερώσετε τις οσμές από το τσιγάρο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share