Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόψτε τη μαχαίρι: Αυτά είναι τα θαυματουργά οφέλη αν αντικαταστήσετε τη ζάχαρη με μέλι

Τεράστια διαφορά στην υγεία σας

1 Ιουνίου 2022 16:18
Κόψτε τη μαχαίρι: Αυτά είναι τα θαυματουργά οφέλη αν αντικαταστήσετε τη ζάχαρη με μέλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρότι και τα δύο γλυκαίνουν τα αφεψήματα, έχουν διαφορετική διατροφική αξία.

Το μέλι χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια τόσο ως γλυκαντικό όσο και ως φάρμακο.

Έχει επίσης πολλά ακόμη οφέλη για την υγεία.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μελιού και της ζάχαρης για την υγεία και τη διατροφή:

Σπιτικό παγωτό φράουλα με 3 υλικά

Το παγωτό φράουλα είναι μια από τις γεύσεις που αγαπούν μικροί και μεγάλοι και, δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για σπιτικό παγωτό με φρέσκες φράουλες και όχι μόνο γεύση και συντηρητικά όπως είναι πολλά παγωτά του εμπορίου. Με την ευκαιρία, δείτε τη συνταγή για το πιο δροσερό και λαχταριστό γλυκό ψυγείου με μαρμελάδα φράουλα

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσει κανείς ένα παγωτό και όταν πρόκειται για παγωτό χωρίς ζάχαρη, η ιδέα είναι ακόμη πιο δελεαστική.

Με μια έρευνα στο διαδίκτυο βρήκαμε την πιο εύκολη συνταγή για παγωτό φράουλας, χωρίς ζάχαρη και με 3 μόνο υλικά.

Σπιτικό παγωτό φράουλα με 3 υλικά

Υλικά

  • 250 γρ παγωμένες φράουλες
  • 2 κτσ γάλα
  • 1 κτγ στέβια αναλογία 1:5 με την ζάχαρη

Εκτέλεση

Αφού έχουμε πλύνει και έχουμε αφαιρέσει τα κοτσάνια από τις φράουλες τις βάζουμε σε μια σακούλα τροφίμων για 7-8 ώρες στην κατάψυξη.

Σε ένα πολυκόφτη ρίχνουμε τις παγωμένες φράουλες, το γάλα, τη στέβια και χτυπάμε με τον πολυκόφτη μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Το παγωτό είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share