Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σωτήρια κανέλα: Το κόλπο που θα σας απαλλάξει από τον ενοχλητικό πονόδοντο!

Σας έχουμε τη λύση!

29 Απριλίου 2022 20:53
Σωτήρια κανέλα: Το κόλπο που θα σας απαλλάξει από τον ενοχλητικό πονόδοντο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κανέλα και το μέλι έχουν θαυματουργές ιδιότητες, και όταν συνδυάζονται μπορούν να λύσουν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος, όπως τον ενοχλητικό πονόδοντο.

Ο πονόδοντος είναι ένα συχνό και επώδυνο πρόβλημα. Η κανέλα μπορεί να βάλει τέλος σε αυτό, όπως και στον πονοκέφαλο, μιας και έχει αποδειχθεί ότι συμβάλει και στην καταπολέμηση του. Έτσι, λοιπόν, για να μην τρέχετε στον οδοντίατρο, μιας και είμαστε και σε περίοδο καραντίνας, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή.

Φτιάξτε ένα μείγμα από ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη και πέντε κουταλάκια του γλυκού μέλι. Τοποθετήστε το μείγμα πάνω στο άρρωστο δόντι. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί μέχρι και τρεις φορές την ημέρα.

πονοδοντοσ-κανελα

Πιείτε λεμόνι, τριμμένο τζίντζερ, ξύδι και κανέλα πριν πέσετε για ύπνο και βάλτε τέλος στο αιώνιο πρόβλημά σας

Τι θα συμβεί αν φτιάξετε ένα ρόφημα με λεμόνι, τζίντζερ, ξύδι και κανέλα; Πρόκειται για ένα... θαυματουργό "ποτό", το οποίο θα αφαιρέσει, ότι έχετε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ναι, καλά διαβάσατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το φτιάξετε και να το πιείτε πριν πέσετε για ύπνο και το πρωί μόλις ξυπνήσετε. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Επιπλέον, αυτό το σούπερ υγιεινό ρόφημα θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το μεταβολισμό σας, να καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις βλαβερές τοξίνες και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, καθώς και το λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς σας.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το επίμονο λίπος της κοιλιάς, θα πρέπει να ξεκινήσετε την άσκηση και να τρώνε υγιεινά τρόφιμα.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 1 λεμόνι
  • Μια χούφτα μαϊντανό
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
  • 1 ξύλο κανέλας ή 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας
  • Μισό λίτρο νερό

Οδηγίες:

  • Βάλτε όλα τα υλικά που αναφέρονται παραπάνω σε ένα μπλέντερ και να ανακατέψετε καλά
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share