Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό για να καταπολεμήσεις τη λαχτάρα για γλυκό

Ανακάλυψέ το!

2 Φεβρουαρίου 2022 16:50
Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό για να καταπολεμήσεις τη λαχτάρα για γλυκό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τη μία θέλεις να πετύχεις τον στόχο που έβαλες για το σώμα σου και την ευεξία σου και από την άλλη δεν μπορείς να καταπολεμήσεις την επιθυμία σου για γλυκό. Για πιο λόγο συμβαίνει αυτό και πως μπορείς να το καταπολεμήσεις;

Παράλληλα, ανακάλυψε το μπαχαρικό που σταματά τον πόνο.

Τι σημαίνει η έντονη λιγούρα για πατατάκια και αλμυρά;

Οι λιγούρες για γλυκό μετά το δείπνο ή κατά την απογευματινή ώρα, πολλές φορές είναι τόσο ισχυρές και σε οδηγούν στο πειρασμό να φας την πρώτη γλυκιά λιχουδιά που θα βρεθεί μπροστά σου. Πως όμως θα αντισταθείς; Για να μπορέσεις να ξεφύγεις από αυτές ή ακόμα και να τις καταπολεμήσεις μια και καλή, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι καταναλώνεις αρκετές τροφές μέσα στην μέρα με θρεπτικά συστατικά, τα οποία δημιουργούν το αίσθημα της πληρότητας. Αν παρόλα αυτά, βρεθείς αντιμέτωπη με την λαχτάρα για ζάχαρη, υπάρχει ένα σκαν που μπορείς να φας χωρίς ενοχές. Και ποιο είναι αυτό; Τα δαμάσκηνα φυσικά!

 κορυφαία επιλογή για να καταπολεμήσεις τη λαχτάρα για γλυκό

Πώς τα δαμάσκηνα αντιμετωπίζουν τις λιγούρες για γλυκό;

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο "Journal of Nutrition Bulletin", οι άνθρωποι που έτρωγαν σε καθημερινή βάση δαμάσκηνα, ένιωθαν λιγότερο πεινασμένοι, καταναλώνοντας μικρότερο αριθμό θερμίδων από εκείνους που έτρωγαν σταφίδες ή ζελέ. Επιπλέον, τα δαμάσκηνα είναι μια φυσική γλυκιά τροφή, καθώς περιέχει 3.5 γραμμάρια φυσικών σακχάρων, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα, ενώ μαζί με τις φυτικές ίνες, δημιουργούν το αίσθημα της πληρότητας.

Πηγή: shape.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share