Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Ίσια μαλλιά χωρίς θερμότητα; 3 + 1 tips για το πετύχεις

Η μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε πολύ σγουρά μαλλιά

8 Ιανουαρίου 2022 16:23
Ίσια μαλλιά χωρίς θερμότητα; 3 + 1 tips για το πετύχεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η θερμότητα στα μαλλιά είναι αναμφίβολα κάτι που τα καταστρέφει, για αυτό είναι καλό να την αποφεύγεις όσο περισσότερο μπορείς. Φυσικά, ένας από τους λόγους που οι περισσότερες κοπέλες χρησιμοποιούν θερμότητα είναι για ισιώσουν τα μαλλιά τους.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ το μυστικό των γυναικών Yao, για μακριά και λαμπερά μαλλιά.

Ωστόσο, αν έχεις σπαστά μαλλιά, τότε το ίσιωμα μπορεί να γίνει και χωρίς θερμότητα. Θέλεις να μάθεις πως;

Ίσιωμα χωρίς θερμότητα

Ισιώστε τα μαλλιά σας χτενίζοντας τα

Αν χτενίζετε κάθε λίγα λεπτά τα νωπά μαλλιά σας με τα χέρια μέχρι να στεγνώσουν μπορείτε να επιτύχετε ένα υπέροχο ίσιωμα χωρίς να τα καταστρέψετε με την θερμότητα του σεσουάρ ή των άλλων εργαλείων styling, αρκεί βέβαια να μην έχετε υπερβολικά σγουρή τρίχα.

Ίσιωμα μαλλιών με μεγάλα ρόλεϊ

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, τα τεράστια ρόλεϊ μαλλιών μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εντυπωσιακά ίσια μαλλιά με όγκο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίξετε τα μαλλιά σας με 6-7 ρόλεϊ όσο είναι βρεγμένα και να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά. Μόλις στεγνώσουν αφαιρέστε τα ρόλεϊ και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Ισιώστε τα μαλλιά σας τυλίγοντας τα γύρω από το κεφάλι

Πρόκειται για μια αποτελεσματική μέθοδο για ίσια μαλλιά χωρίς θερμότητα που όμως θέλει υπομονή. Πιάστε τούφα τούφα τα βρεγμένα μαλλιά σας και τυλίξτε τα γύρω από το κεφάλι σας, στερεώνοντας τα με τσιμπιδάκια. Στη συνέχεια περιμένετε να στεγνώσουν και λύστε τα. Αυτός ο απρόσμενος τρόπος υπόσχεται ίσια μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε με την θερμότητα.

Πιάστε μια πλάγια αλογοουρά για ίσιωμα μαλλιών

Αφού χτενίσετε καλά τα βρεγμένα μαλλιά σας, φέρτε τα όλα στη μία πλευρά και αρχίστε να πιάνετε μια πλάγια αλογοουρά με χαλαρά πιασμένα χοντρά λαστιχάκια που δεν έχουν ενδιάμεσα κενά μεταξύ τους. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους και λύστε την αλογοουρά. Το αποτέλεσμα με τα ίσια μαλλιά θα σας ενθουσιάσει.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share