Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Έβαλε ζάχαρη και αλάτι κάτω από τη γλώσσα της πριν πάει για ύπνο - Αυτό που συνέβη είναι καταπληκτικό

Απίθανο αποτέλεσμα

30 Νοεμβρίου 2021 08:08
Έβαλε ζάχαρη και αλάτι κάτω από τη γλώσσα της πριν πάει για ύπνο - Αυτό που συνέβη είναι καταπληκτικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβαλε ζάχαρη και αλάτι κάτω από τη γλώσσα της πριν πάει για ύπνο... Αυτό που συνέβη είναι καταπληκτικό. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν αϋπνία, όπως: άγχος, κατάθλιψη, προβλήματα στην εργασία κ.λπ. Ενώ, αν βάζεις αλάτι στην ντομάτα, δώσε μεγάλη προσοχή αν έχεις αυτά τα συμπτώματα!

Έτσι, όταν ξαπλώνετε το βράδυ, δεν θα σκεφτείτε τον ύπνο, αλλά τα προβλήματά σας στη δουλειά, την οικογένεια ή τις υποχρεώσεις της επόμενης μέρας. Το κακό είναι ότι ο εγκέφαλός σας δεν μπορεί να χαλαρώσει και είναι ενεργός χωρίς διακοπή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε προφανώς να κοιμηθείτε.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί υπάρχει μια απολύτως φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει με τα προβλήματα ύπνου σας. Ευτυχώς, αυτό το φάρμακο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και θα ξυπνήσετε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια.

Το καλύτερο πράγμα με αυτή τη μέθοδο είναι ότι φτιάχνεται από εύκολα, διαθέσιμα συστατικά, τα οποία έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Το μυστικό πίσω από αυτό το σπιτικό φυσικό φάρμακο είναι το ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι και η καστανή ζάχαρη! Ναι, αυτά είναι!

Έβαλε ζάχαρη και αλάτι κάτω από τη γλώσσα της

Θα χρειαστείτε λοιπόν:

  • 1 κ.γλ. ακατέργαστο (μη επεξεργασμένο) θαλασσινό αλάτι
  • 5 κ.γλ. καστανή ζάχαρη

Οδηγίες

Είναι πολύ απλό – απλά πρέπει να αναμείξετε τα συστατικά που αναφέρονται παραπάνω και να καταναλώσετε 1/2 κουταλάκι του γλυκού πριν πάτε για ύπνο. Θα το βάλετε κάτω από τη γλώσσα σας – και σύντομα θα λιώσει. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε αυτή την αναλογία – 1:5 (θαλασσινό αλάτι-καστανή ζάχαρη).

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share