Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το μαγικό ρόφημα με κανέλα και μέλι για να χάσετε βάρος

Πως θα το φτιάξετε

15 Νοεμβρίου 2021 10:16
Το μαγικό ρόφημα με κανέλα και μέλι για να χάσετε βάρος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές φορές οι προσπάθειες μας να χάσουμε βάρος πέφτουν στο κενό. Η απογοήτευση μετά από κάθε προσπάθεια είναι όλο και μεγαλύτερη. Όμως, δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Λύσεις υπάρχουν πάντα. Μία τέτοια λύση δίνει και το μαγικό ρόφημα με κανέλα και μέλι. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ασθένεια μπορείς να θεραπεύσεις με κανέλα και στέβια.

Πως θα το φτιάξετε

Διάλεξε την αγαπημένη σου κούπα ή φλιτζάνι και πρόσθεσε μέσα σε ζεστό νερό κανέλα, μέλι και λεμόνι.

Τι κάνει το ρόφημα "μαγικό"

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα επιστημονικής έρευνας, όταν το μέλι δοκιμάστηκε σε υπέρβαρους ασθενείς, όχι μόνο βοήθησε στην απώλεια βάρους, αλλά απέτρεψε παράλληλα την αύξησή του, ενώ παρείχε προστασία και από τα καρδιαγγειακά νοσήματα, καθώς διαλύει τα λιπώδη κύτταρα και μειώνει τη χοληστερόλη.

Παράλληλα, η κανέλα Κεϋλάνης βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης, βελτιώνει την ικανότητα της ινσουλίνης να μεταβολίζει το σάκχαρο στο αίμα, αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, μειώνει την αρτηριακή πίεση και διαφυλάσσει και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

Έχει, επίσης, διαπιστωθεί ότι μειώνει το σωματικό λίπος και βελτιώνει τα επίπεδα της άλιπης μάζας σώματος, αφού βοηθά στην αποδοτικότερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share