Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάζει ξύδι και οινόπνευμα στο αυτί! Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!

Θεραπεύει και ανακουφίζει!

11 Νοεμβρίου 2021 20:30
Βάζει ξύδι και οινόπνευμα στο αυτί! Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας απλός τρόπος για να καθαρίσετε με ασφάλεια το αυτί σας και να αφαιρέσετε το κερί, είναι να βάλετε λίγο ξύδι με οινόπνευμα!

Δείτε επίσης: Έβαλε λεμόνι, σόδα, ασετόν και ξύδι - Αυτό που έγινε θα σας πείσει να το κάνετε κι εσείς!

Ακόμα αν αντιμετωπίζετε μολύνσεις στα αυτιά, είναι ένα φάρμακο πολύ αποτελεσματικό και καθόλου ακίνδυνο!

Σχεδόν όλες οι σταγόνες για τα αυτιά περιέχουν μόνο αλκοόλ για το πλύσιμο και το στέγνωμα του αυτιού. Αυτή η θεραπεία στο σπίτι περιλαμβάνει οινόπνευμα και άσπρο ξίδι.

Το αλκοόλ και το λευκό ξύδι ξηραίνουν το αυτί, καταπολεμούν τις λοιμώξεις, εξαλείφουν το κερί και ανακουφίζουν από τον πόνο. Το λευκό ξύδι έχει αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες και έχει επίσης επίδραση ενάντια στις μολύνσεις που απαιτούν αντιβιοτικά.

ξύδι αυτί

Συστατικά:

Αλκοόλ (οινόπνευμα)

Λευκό ξύδι

Μέθοδος παρασκευής:

Αναμείξτε σε ίσα μέρη λευκό ξύδι και αλκοόλ.

Τρόπος χρήσης:

Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το προετοιμασμένο μείγμα, γείρετε το κεφάλι σας στο πλάι και ρίξτε λίγο από το φάρμακο στο αυτί σας. Κρατήστε το κεφάλι σας γερμένο για 30 έως 60 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, καθίστε σε όρθια θέση και αφήστε το μείγμα να βγει από το αυτί σας.

Για τη θεραπεία της λοίμωξης του αυτιού ή αφαίρεσης λίπους ή νερού από το αυτί, θα πρέπει να συνεχίσετε τη διαδικασία τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Αν έχετε να κάνετε με ένα διάτρητο τύμπανο αυτιού, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο.

Παίρνει μια σκελίδα σκόρδο, την βάζει στο αυτί και περιμένει 30 λεπτά! Το αποτέλεσμα θα σας λυτρώσει!

Έχετε έντονους πόνους στο αυτί; Τότε λίγο σκόρδο θα σας λυτρώσει! Πως ακριβώς; Διαβάστε παρακάτω στο Athensmagazine.gr!

Το σκόρδο είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής μεταξύ των υγιεινών προϊόντων. Είναι απαραίτητο για την πρόληψη του κρυολογήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το σκόρδο έχει αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες, βοηθά στη μείωση του οιδήματος και την ανακούφιση του πόνου. Το θαυματουργό γιατροσόφι με σκόρδο που αν το πιείτε θα ζήσετε 100 χρόνια!

Για την εξάλειψη του πόνου στο αυτί το σκόρδο είναι το καλύτερο οποιοδήποτε φάρμακο. Περιλαμβάνει ενώσεις οι οποίες διαπερνούν το δέρμα και απορροφώνται μέσα στο εσωτερικό του αυτιού παρέχοντας αντιφλεγμονώδη δράση.

Το σκόρδο για τον πόνο στο αυτί.

Σκόρδο στο αυτί

Είναι αρκετή για να συντρίψει τον πόνο μια σκελίδα σκόρδο , τυλίξτε την με ένα μαλακό πανί και τοποθετήστε την στο αυτί για 30 λεπτά. Η διαδικασία αυτή ανακουφίζει από τον πόνο και βοηθά στην επούλωση. Μην τοποθετείτε το σκόρδο πολύ βαθιά μέσα στο αυτί. Μην χρησιμοποιείτε πολύ μικρό κομμάτι σκόρδου. Ετοιμαστείτε για μια μυρωδιά σκόρδου μετά από μια τέτοια διαδικασία.

Το σκόρδο έχει μια συγκεκριμένη οσμή που οφείλεται στο allicin, μία χημική ένωση που παράγεται όταν το σκόρδο καταστραφεί η στην ακεραιότητα των κυττάρων. Η Allicin είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό για το οποίο εκτιμούμε τόσο πολύ το σκόρδο.

Η Allicin είναι μια ισχυρή ουσία, έτσι ώστε να φροντίσει το δέρμα σας από εγκαύματα (είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι ύφασμα επειδή θα έρθει επαφή με το δέρμα το σκόρδο).

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι το σκόρδο είναι η θεραπεία για όλες τις ασθένειες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share