Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Πήγε στον γιατρό γιατί τον πονούσε το αυτί του: Ανατρίχιασε με αυτό που βρήκε μέσα! (photo)

Σοκαριστικό!

16 Νοεμβρίου 2019 15:34
Πήγε στον γιατρό γιατί τον πονούσε το αυτί του: Ανατρίχιασε με αυτό που βρήκε μέσα! (photo)

Ένας 24χρονος από την Κίνα, πήγε στον γιατρό γιατί τον πονούσε το αυτί του!

Μία τυφλή εγκυμονούσα πηγαίνει για υπέρηχο: Όμως αυτό που έκανε στη συνέχεια ο γιατρός...! (Video)

Όταν οι πόνοι έγιναν ανυπόφοροι, πήγε στο νοσοκομείο. Ο γιατρός που τον εξέτασε δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AsiaWire, πως «μας είπε πως ο πόνος στο αυτί του ήταν μεγάλος, σαν κάτι να κινείτα μέσα. Τον έκανε να αισθάνεται άβολα».

Εκεί ανακάλυψε στο αυτί του μια φωλιά με δέκα μικρές κατσαρίδες!

Απίστευτο: Δείτε τι αφαίρεσαν από το αυτί 3χρονου παιδιού! (video)

Μία μητέρα επικοινώνησε με ΩΡΛ καθώς κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτί του 3χρονου παιδιού της και όταν πήγε στο ιατρείο, έπαθε σοκ. Σοκαρίστηκε ακόμα και η γιατρός με αυτό που βρήκε στο αυτί ασθενούς! (photo)

Ο γιατρός έβγαλε από μέσα από το αυτί ένα μικρό κλαδάκι που ήταν 0,5 εκατοστά αλλά είχε φτάσει πολύ κοντά στο τύμπανο. Ο Νιλ ανέφερε πως μπορεί το ξυλαράκι να είχε κοφτερή αιχμή, αλλά ευτυχώς δεν τραυμάτισε καθόλου κανένα σημείο εσωτερικά του μικρού αγοριού.

Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά! - Δείτε τι βγαίνει από μέσα! (Video)

Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά! - Δείτε τι βγαίνει από μέσα! (Video)

Αντέχετε να δείτε τι βγάζει ο γιατρός από το αυτί του μικρού όταν τον εξετάζει; Αν δείτε τι θα βγάλει από μέσα θα σοκαριστείτε!

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ωτορινολαρυγγολογίας – Τομέας Εγκεφαλικής και Αυχενικής Χειρουργικής, το κερί στα αυτιά μας λειτουργεί σαν αυτοκαθαριστικός παράγοντας με προστατευτικές, λιπαντικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Δείτε ακόμα: Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Παγιδεύει τη βρωμιά και τα σωματίδια σκόνης και τα εμποδίζει να φτάσουν στο τύμπανο. Χωρίς το κερί, τα αυτιά μας θα ήταν ξηρά και θα νιώθαμε φαγούρα.

Οι γιατροί, ειδικότερα οι ωτορινιλαρυγγολόγοι, μας συνιστούν να αποφεύγουμε το καθάρισμα των αυτιών. Τα κανάλια του αυτιού μπορούν να το κάνουν αυτό από μόνα τους. Με τη βοήθεια του μασήματος και των κινήσεων της γνάθου, το παλιό κερί κινείται συνεχώς στα κανάλια προς το άνοιγμα του αυτιού όπου συνήθως ξεραίνεται και πέφτει. Μπορούμε να το καθαρίσουμε με μία πετσέτα.

Δεν συνιστάται η χρήση αντικειμένων όπως οι μπατονέτες. Αυτά τα αντικείμενα σπρώχνουν το κερί πιο βαθιά στα κανάλια και προκαλούν συσσώρευση κεριού.

Ωστόσο, και ο αυτοκαθαριστικός μηχανισμός του αυτιού μπορεί να μην λειτουργεί καμιά φορά και να προκαλέσει συσσώρευση κεριού.

Για να το αφαιρέσουν, οι γιατροί επιλέγουν μία από τις τρεις διαδικασίες: πλύση, χειροκίνητη αφαίρεση και τοπικά μέτρα. Μπορεί, επίσης, να συνδυάσουν τις 3 μεθόδους.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Dr. Paul αφαιρεί χειροκίνητα το κερί από το αυτί ενός αγοριού πριν βγάλει ένα μεγάλο κομμάτι από εκεί.

Μπορεί να είναι αηδιαστικό, αλλά δεν θα μπορέσετε να πάρετε τα μάτια σας από το βίντεο

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share