Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εμφάνισε καρκίνο στα μάτια εξαιτίας μιας συνήθειας που έχουμε όλοι - Την επόμενη φορά προσέξτε στο κινητό σας το…

Δώστε μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχει τεράστιος κίνδυνος!

3 Μαΐου 2021 15:58
Εμφάνισε καρκίνο στα μάτια εξαιτίας μιας συνήθειας που έχουμε όλοι - Την επόμενη φορά προσέξτε στο κινητό σας το…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καρκίνος: Σύμφωνα με το Green Tree Medic, ένας 40χρονος άντρας διαγνώστηκε με καρκίνο στα μάτια. Λέγεται ότι σύμφωνα με έρευνες, το πράσινο φως που εκπέμπει η οθόνη του κινητού μας μπορεί να προκαλέσει νέκρωση των κυττάρων του αμφιβληστροειδούς και να επηρεάσει την όραση. Ο 40χρονος είχε την συνήθεια να χρησιμοποιεί το κινητό του στο σκοτάδι πριν πέσει για ύπνο.

Μετά από λίγο καιρό, ο άντρας πήγε στον γιατρό του, γιατί η όραση του άρχισε να επιδεινώνεται. Ο γιατρός τότε ανακάλυψε ότι το λεύκωμα του ματιού του είχε κοκκινίσει! Ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Τα μάτια του άντρα ήταν πολύ κατεστραμμένα και η πηγή ισχυρίζεται ότι έδειχναν σημάδια καρκίνου. Παράλληλα δείτε τι μπορεί να πάθετε εάν κοιμάστε και το έχετε το κινητό δίπλα σας.

Κινητό: Καρκίνος στα μάτια

Καρκίνος στα μάτια: Προστατεύστε τα μάτια σας από το φως του ήλιου

Το άρθρο, επίσης, έλεγε ότι οι γιατροί δεν μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον αμφιβληστροειδή του άντρα, γιατί η επέμβαση ήταν πολύ επικίνδυνη και δύσκολη. Δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις γι' αυτή την ιστορία. Ωστόσο, κρύβει μια σημαντική αλήθεια: Προσέξτε τα μάτια σας!

Όταν διαβάζετε, φροντίστε να έχετε σωστό φωτισμό και προστατέψτε τα μάτια σας από το φως του ήλιου. Μην περνάτε πολύ χρόνο μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή και του κινητού, γιατί εκπέμπουν ακτινοβολία. Επίσης, μην παραλείπετε τις επισκέψεις στον οφθαλμίατρο.

Εάν βάζεις το κινητό σου στην τσέπη, τότε αυτό πρέπει να το δεις… Όλη η αλήθεια για τα κινητά τηλέφωνα! (Video)

Κινητό: Αν δεν έχετε πειστεί για το πόσο επικίνδυνα είναι τα κινητά για την υγεία μας, αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο του Environmental Health Trust. Η δρ. Devra Davis, συγγραφέας του βιβλίου “Disconnect -The Truth About Cellphone Radiation” παρουσιάζει την έρευνά της όσον αφορά τη ακτινοβολία που εκκρίνεται από τα κινητά τηλέφωνα και τις επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

Έχοντας πλέον τοξικολογικές και επιδημιολογικές αποδείξεις για να στηρίξουν τα λεγόμενά της, μας λέει πως η ακτινοβολία των κινητών δεν είναι απλά επικίνδυνη, αλλά και θανατηφόρα, καθώς προκαλεί καρκίνο!

Σε αντίθεση με ότι πιστεύαμε αυτό δεν οφείλεται στο πόσο ισχυρό είναι το σήμα, αλλά στην ακανόνιστη μορφή του που εμποδίζει την αναδόμηση του DNA μας. Παράλληλα δείτε και γιατί δεν πρέπει να ασχολείστε με το κινητό πριν τον ύπνο, τι αναφέρει νέα έρευνα.

Καρκίνος στα μάτια από το κινητό

Κινητό και καρκίνος: Πώς συνδέονται

Η περίπτωση που θα δείτε παρακάτω αφορά μια γυναίκα που ανέπτυξε καρκίνο του μαστού, χωρίς να συντρέχει κανένας επιβαρυντικός παράγοντας, όπως π.χ. το κάπνισμα. Είχε όμως την κακή συνήθεια να βάζει το κινητό της στο σουτιέν της!

Δύο ειδικοί στον καρκίνο, ο Robert Nagourney και ο John West, συμπέραναν πως ήταν η μόνη λογική αιτία για την κατάστασή της. Παρόλο που δε μπορούν να αποδείξουν πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι το κινητό της προκάλεσε καρκίνο, το μοτίβο των καρκινικών κυττάρων ήταν σε πλήρη εναρμόνιση με το σχήμα του κινητού της!

Η ίδια προειδοποίηση ισχύει και για όσους το βάζουν στην τσέπη από το παντελόνι τους ή του πουκαμίσου. Γενικά, προσπαθήστε να μην έχετε το κινητό σας ΠΟΥΘΕΝΑ κοντά (ή ακόμα χειρότερα, πάνω) στο σώμα σας. Έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2009, απέδειξε ότι το κινητό στην τσέπη μπορεί να αποδυναμώσει δραματικά τη λεκάνη σας.

Οι 150 άντρες που έλαβαν μέρος στο πείραμα, κουβαλούσαν το κινητό τους στις ζώνες τους και το χρησιμοποιούσαν περίπου 15 ώρες τη μέρα για 6 τουλάχιστον χρόνια. Οι ακτινογραφίες τους έδειξαν ότι η πυκνότητα των μεταλλικών στοιχείων στα οστά τους είχε μειωθεί δραματικά στην πλευρά της λεκάνης που κρεμούσαν το κινητό!

Άλλες έρευνες, όπως αυτή που δημοσιεύτηκε στο PLoS One, έχουν συσχετίσει το αδύναμο σπέpμα και τον αριθμό των σπεpματοζωαρίων που παράγονται, με τη ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα.

Τη χρονιά που μας πέρασε, μια ομάδα επιστημόνων από το Ισραήλ ανέφερε ραγδαία αύξηση περιστατικών καρκίνου της παρωτίδας τα τελευταία 30 χρόνια, με απότομη αύξηση από το 2001 και μετά. Την ίδια χρονιά, ο Dr. Siegal Sadetzki, επικεφαλής έρευνας που διεξήχθει το 2008 κατέθεσε ότι τα κινητά τηλέφωνα συνδέονται άμεσα με όγκους στους σιελογόνους αδένες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share