Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα εάν βάζετε ένα παγάκι σε αυτό το σημείο του κεφαλιού κάθε μέρα

Είναι ένα μυστικό που πρόκειται να σας αλλάξει τη ζωή

26 Ιανουαρίου 2021 11:36
Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα εάν βάζετε ένα παγάκι σε αυτό το σημείο του κεφαλιού κάθε μέρα
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Σώμα: Το ανθρώπινο σώμα συνεχώς είναι από τα πράγματα που πρέπει να φροντίζουμε και να προσέχουμε συνεχώς διότι αν δεν γίνεται αυτό θα υπάρχουν μεγάλες επιπτώσεις για εμάς και τον οργανισμό μας και γενικά κανείς δεν το θέλει αυτό. Επίσης αν έχετε αυτά τα 9 σημάδια στο σώμα μας πρέπει να σταματήσετε αμέσως να τρώτε κρέας.

Συγκεκριμένα υπάρχει ένα μυστικό το οποίο πρόκειται να σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και να μοιάζετε νεότεροι. Και ναι, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό παγάκι.

Δείτε τι γίνεται όταν βάζετε ένα παγάκι σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος σας.

Σώμα: Δείτε τι κάνει το παγάκι στο σώμα σας

Νιώστε τον αυχένα σας: εκεί που η βάση του κρανίου συναντάει το πάνω μέρος του λαιμού. Αυτό είναι το σημείο Feng Fu. Είναι το σημείο που πρέπει να βάλετε πάνω το παγάκι.

Εάν βάζετε εκεί ένα παγάκι τακτικά, το σώμα θα αναζωογονείται και έτσι θα νιώθετε πιο ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια.

Δείτε μερικά από αυτά που μπορεί να κάνει:

 1. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
 2. Βελτιώνει τη διάθεσή σας
 3. Βοηθάει στο πεπτικό σύστημα
 4. Βοηθάει στην ανακούφιση από τα κρυώματα
 5. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, πόνους στα δόντια και πόνους γενικότερα
 6. Βοηθάει στο αναπνευστικό σύστημα και στο καρδιαγγειακό
 7. Βοηθάει με θέματα στον θυρεοειδή
 8. Προωθεί την πνευματική υγεία

Αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει αρκετά στην υγεία σας.

Τι πρέπει να κάνετε στο σημείο Feng Fu

Ξαπλώστε μπρούμυτα και βάλτε ένα παγάκι στο σημείο για 20 λεπτά. Εάν δεν έχετε τόσο χρόνο, βάλτε ένα κασκόλ γύρω από το λαιμό σας και συνεχίστε τη μέρα σας. Κάντε το αυτό κάθε μέρα πριν το πρωινό και πριν τον ύπνο με διαλείμματα 2-3 ημερών.

Μην φοβηθείτε, μετά από 30-40 δευτερόλεπτα θα νιώσετε λίγη ζέστη από το σημείο αυτό, αλλά συνεχίστε και μετά από μερικές μέρες θα νιώθετε μία αίσθηση ευφορίας καθώς το σώμα θα απελευθερώνει ενδορφίνες!

Απίστευτο: Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας 10 ώρες αφότου βάψετε τα νύχια σας

Νύχια: Όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν πρέπει να βάφουμε τα νύχια μας πολύ συχνά, γιατί ξεραίνονται και κιτρινίζουν. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το συγκεκριμένο καλλυντικό μπορεί να προκαλέσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξαναχρησιμοποιήσουμε μανό. Απλά χρειάζεται να γνωρίζουμε τις αρνητικές επιπτώσεις του. Ποιος είναι ο σημαντικότερος κίνδυνος για την υγεία; Οι κίνδυνοι του μανό εντοπίζονται στην τοξικότητά του. Παράλληλα δείτε και 7 θαυματουργές θεραπείες για να απαλλαγείτε από τις παρανυχίδες και τα νύχια που μπαίνουν μέσα στο δέρμα

Μερικά από τα σύγχρονα μανό περιέχουν τα παρακάτω συστατικά που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας:

 • Τολουόλιο - ένας διαλύτης που δίνει στα νύχια ένα ομαλό τελείωμα και διατηρεί την χρωστική ουσία. Το τολουόλιο μπορεί να επηρεάσει το κεντρικό νευρικό σύστημα και να προκαλέσει αναπαραγωγικές διαταραχές.
 • Οι πονοκέφαλοι, η αδυναμία, η λιποθυμία και η ναυτία, είναι μερικές μόνο από τις πιθανές συνέπειες της χρήσης ακατάλληλων μανό.
 • Φορμαλδεΰδη – ένα άχρωμο αέριο που συμβάλλει στην αύξηση της ζωής ενός μανό. Αν πάσχετε από αλλεργίες, η επαφή με την φορμαλδεΰδη μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδα και χημικά εγκαύματα. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στον καρδιακό ρυθμό, σπασμούς και καρκίνο.
 • Ο φθαλικός διβουτυλεστέρας χρησιμοποιείται ως άρωμα. Η παρουσία αυτού του επικίνδυνου συστατικού, μπορεί να προκαλέσει ενδοκρινικές διαταραχές, γυναικολογικές παθήσεις και ασθένειες της αναπνευστικής οδού.
 • Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν μια μελέτη με μια ομάδα 24 γυναικών. 6 ώρες αφότου είχαν βάψει τα νύχια τους, οι περισσότερες εμφάνισαν αυξημένα επίπεδα φωσφορικού διφαινυλίου – ένα παράγωγο του φωσφορικού τριφαινυλίου, το οποίο σχηματίζεται κατά τη διαδικασία του μεταβολισμού.

10 ώρες μετά την έναρξη του πειράματος, τα επίπεδα του φωσφορικού διφαινυλίου στα σώματα όλων των συμμετεχόντων ήταν 7 φορές υψηλότερα από το κανονικό. Αυτά τα αποτελέσματα είναι πραγματικά ανησυχητικά.

Τι συμβαίνει στο σώμα σας 10 ώρες αφότου βάψετε τα νύχια σας

Νύχια: Πώς να διαλέξουμε ένα μανό που δεν βλάπτει την υγεία μας;

Ορισμένες συσκευασίες μανό έχουν ειδικά σήματα:

 • Το “5-Free”, σημαίνει ότι το προϊόν δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, τολουόλιο, φθαλικούς διβουτυλεστέρες ή καμφορά.
 • Το “3-Free”, σημαίνει ότι το μανό δεν περιέχει 3 από τα επιβλαβή συστατικά: φορμαλδεΰδη, φθαλικό διβουτύλιο και τολουόλιο.
 • Πριν αγοράσετε ένα μανό, πρώτα απ’ όλα δώστε προσοχή στα συστατικά του, για να είναι τα χέρια σας υγιή.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share