Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Αν δείτε αυτά τα 9 σημάδια στο σώμα σας σταματήστε αμέσως να τρώτε κρέας - Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να πάθετε…

Η υπερκατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες

22 Ιανουαρίου 2021 12:39
Αν δείτε αυτά τα 9 σημάδια στο σώμα σας σταματήστε αμέσως να τρώτε κρέας - Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να πάθετε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρέας: Για τους περισσότερους από εμάς, η κατανάλωση μπριζολών και χάμπουργκερ, μεταξύ άλλων, είναι τρόφιμα στα οποία είναι δύσκολο να αντισταθούμε. Προφανώς, το κρέας περιέχει μεγάλο αριθμό φυσικών χημικών τοξινών και κορεσμένων λιπαρών, που μπορούν να δυσχεράνουν την πέψη.

Ως εκ τούτου, η υπερκατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες σοβαρές συνέπειες στο μέλλον. Ακολουθούν μερικά προειδοποιητικά σημάδια στο σώμα σας που δείχνουν ότι το πεπτικό σας σύστημα δεν επεξεργάζεται πολύ καλά το κρέας. Παράλληλα δείτε τι δείχνει το χρώμα από το κρέας και τα πουλερικά που επιλέγετε: Πότε είναι υγιεινό και πότε επικίνδυνο.

# 9. Δυσκοιλιότητα

Η δυσκοιλιότητα, είναι αποτέλεσμα υψηλού σιδήρου που λαμβάνεται κανονικά από τα κόκκινα κρέατα (χοιρινό, αρνί ή βοδινό κρέας).

Δυσκοιλιότητα

# 8. Συνεχής αίσθηση πείνας

Εάν νιώθετε πεινασμένοι όλη την ώρα, ακόμη και αν έχετε φάει, σημαίνει ότι έχετε υπερβολική πρωτεΐνη στο σώμα σας. Όταν δεν έχετε υδατάνθρακες, το επίπεδο σακχάρου στο αίμα μειώνεται σημαντικά. Ως εκ τούτου, αισθάνεστε πείνα.

Συνεχής αίσθηση πείνας

# 7. Μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια

Οι κύκλοι γύρω από τα μάτια σας οφείλονται στην κακή πέψη του κρέατος. Η δυσπεψία οδηγεί συχνά στην παραγωγή ορισμένων αντισωμάτων, που βοηθούν στην εξάλειψη ξένων ουσιών. Το αποτέλεσμα, μια αντίδραση που παράγει μαύρους κύκλους στα μάτια σας.

Μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια

# 6. Υψηλή πίεση του αίματος

Το κρέας, περιέχει υψηλά επίπεδα νατρίου. Αυτό είναι χάρη στα καρυκεύματα, τα συντηρητικά και το αλάτι που προστίθενται στο κρέας όταν μαγειρεύονται ή υφίστανται επεξεργασία. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε υπέρταση.

Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα

# 5. Κακοσμία αναπνοής και σώματος

Όταν το σώμα σας έχει πρόβλημα να αφομοιώσει το κρέας, οδηγεί πάντα σε κακοσμία σώματος και κακή αναπνοή.

Κακοσμία αναπνοής και σώματος

# 4. Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα επηρεάζεται έντονα λόγω της φυσικής ζάχαρης (Neu5Gc) που βρίσκεται στο κόκκινο κρέας. Έτσι, έχετε την τάση να αρρωσταίνετε συνέχεια.

Υψηλή πίεση του αίματος

# 3. Κούραση

Μήπως αισθάνεστε κουρασμένοι ή υποτονικοί μετά την κατανάλωση κρέατος; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα σας δεν χωνεύει σωστά το κρέας.

Κούραση

# 2. Ναυτία

Αυτό είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα δυσπεψίας του κρέατος. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι ένα σοβαρό σημάδι αντίδρασης σε ορισμένα βακτηρίδια που βρίσκονται στο κρέας. Αν αισθανθείτε και κράμπες ταυτόχρονα, ζητήσετε τη βοήθεια ενός γιατρού αμέσως.

Ναυτία

# 1. Φούσκωμα

Είναι πιο δύσκολο για το πεπτικό μας σύστημα να «σπάσει» τα τρόφιμα και έτσι οδηγούμαστε σε φούσκωμα.

Φούσκωμα

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share