Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λεμόνι με μαγειρική σόδα: Ποια θανατηφόρα ασθένεια νικάει!

Πού αλλού βοηθάει

3 Δεκεμβρίου 2020 08:31
Λεμόνι με μαγειρική σόδα: Ποια θανατηφόρα ασθένεια νικάει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι θα συμβεί αν πιείτε λεμόνι με μαγειρική σόδα;

Γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν συνδυάζετε το λεμόνι με τη μαγειρική σόδα;

Αποδεικνύεται ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο υλικών είναι πολύ αποτελεσματικός ακόμη και για τη μείωση των καρκινικών κυττάρων.

Στη συνέχεια θα δείτε πώς θα εκμεταλλευτείτε αυτά τα απίστευτα οφέλη, με ένα καταπληκτικό ρόφημα.

Με το ρόφημα αυτό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος παρενεργειών. Αντιθέτως, τα δύο αυτά συστατικά μπορούν να προκαλέσουν θετικές αλλαγές στην υγεία και το σώμα σας. Προσέξτε λοιπόν τι συμβαίνει όταν πίνετε αυτό το ρόφημα καθημερινά. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται ευρέως σε θεραπείες για παθήσεις σε διάφορα μέρη του σώματος, τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών. Το λεμόνι περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C και άλλες ιδιότητες που το καθιστούν απαραίτητο σε θεραπείες όπως φυσικές εγχύσεις και εξωτερικές εφαρμογές.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έστυψε 1 λεμόνι σε λίγο ελαιόλαδο και... Όταν μάθετε γιατί θα τρέξετε να το κάνετε!

ΟΦΕΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ & ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΟΔΑΣ

1. Αλκαλοποίηση
Το μείγμα λεμονιού και μαγειρικής σόδας έχει την ιδιότητα αλκαλοποίησης του οργανισμού. Αυτό μας βοηθά, για παράδειγμα, να καταπολεμήσουμε την οξέωση που μπορεί να προκύψει, όταν τα νεφρά δεν απομακρύνουν αρκετό οξύ από το σώμα ή όταν το σώμα παράγει πολύ οξύ. Είναι, επομένως, ένα εξαιρετικό φάρμακο για τα νεφρά, διευκολύνει το έργο τους και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και την καύση του λίπους.

2. Χώνευση
Γνωρίζετε ήδη ότι ανάμεσα στις πολλές αρετές που έχει το λεμόνι, είναι και η διευκόλυνση που προσφέρει στην πέψη μας. Εάν προσθέσουμε και λίγη μαγειρική σόδα, θα έχουμε ένα θαυμάσιο μείγμα, το οποίο μπορεί να κάνει το πεπτικό μας σύστημα να λειτουργεί πολύ καλύτερα. Είναι αντιοξειδωτικό και καταπολεμά επίσης τον μετεωρισμό.

Ένα άλλο όφελος αυτού του μείγματος είναι ότι βοηθά στην καταπολέμηση της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, όταν το υδροχλωρικό οξύ ανεβαίνει στον οισοφάγο από το στομάχι. Χάρη στη μαγειρική σόδα, θα νιώσετε γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση.

3. Καθαρίζει τον οργανισμό
Αυτή η καταπληκτική θεραπεία καθαρίζει το συκώτι και μας προσφέρει μια γενναία δόση βιταμίνης C, καλίου και αντιοξειδωτικών. Μην ξεχνάτε λοιπόν να ξεκινάτε το πρωϊνό σας με αυτό το φάρμακο για να είστε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια όλη μέρα.

Η κατανάλωση νερού πλούσιο σε διττανθρακικό νάτριο μας βοηθά να ρυθμίσουμε τα επίπεδα της κακής LDL χοληστερόλης, βελτιώνοντας έτσι την καρδιαγγειακή μας υγεία.

Συστατικά

  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1 ποτήρι νερό
  • Χυμός 1/2 λεμονιού

Προετοιμασία

Ρίχνουμε σε ένα ποτήρι νερό τη μαγειρική σόδα και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.

Ανακατεύουμε καλά και το πίνουμε απευθείας, κατά προτίμηση το πρωΐ με άδειο στομάχι.

Θυμηθείτε πως είναι σημαντικό να το πίνετε νηστικοί κάθε πρωΐ για μια ολόκληρη εβδομάδα και στη συνέχεια να κάνετε διάλειμμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η οξύτητα του λεμονιού είναι σχετικά επιβλαβής όταν καταναλώνεται με υπερβολή, οπότε είναι σημαντικό να διατηρηθεί ένας έλεγχος.

Επιπλέον, αυτό το ρόφημα βοηθά στην καταπολέμηση της εμφάνισης όγκων, κάτι που είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share