Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έστυψε 1 λεμόνι σε λίγο ελαιόλαδο και... Όταν μάθετε γιατί θα τρέξετε να το κάνετε!

Θαυματουργό!

2 Δεκεμβρίου 2020 12:56
Έστυψε 1 λεμόνι σε λίγο ελαιόλαδο και... Όταν μάθετε γιατί θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα κοινά φάρμακα πολλές φορές έχουν απρόβλεπτες παρενέργειες και κοστίζουν ακριβά. Υπάρχει όμως μια φυσική συνταγή με καταπληκτικά αποτελέσματα για την υγεία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε χυμό λεμονιού με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κουταλάκι του γλυκού. Έτοιμο! Είναι απλό και έχει πολύτιμα οφέλη. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε μερικά από αυτά.

Λεμόνι + Ελαιόλαδο = Μοναδικά Οφέλη Για Την Υγεία

Ωστόσο δείτε τι θα σας συμβεί αν πίνετε ζεστό νερό με λεμόνι κάθε πρωί

Καταπολεμά Τη Δυσκοιλιότητα

Αυτός ο συνδυασμός βοηθά στη λίπανση του πεπτικού βλεννογόνου και ενεργοποιεί τη λειτουργία της ουροδόχου κύστης. Περιέχει αντιοξειδωτικά που μας βοηθούν να απαλλαγούμε από τις τοξίνες και προάγουν τη σωστή πέψη των τροφών.

Καρδιακή Προστασία

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στον έλεγχο και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ επιπλέον, απομακρύνουν την κακή χοληστερόλη. Είναι επίσης αντιφλεγμονώδες και παρέχει πολλές βιταμίνες.

Διατηρεί Ισορροπημένο Το Ήπαρ & Τη Χοληδόχο Κύστη

Όταν αισθάνεστε πρησμένοι και πολύ κουρασμένοι, αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι το σώμα σας είναι γεμάτο με τοξίνες. Βοηθήστε το συκώτι σας να τις αποβάλλει.

Πόνοι Στις Αρθρώσεις & Ρευματικοί Πόνοι

Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες αυτού του μείγματος, 1 κουταλάκι του γλυκού κάθε πρωΐ, μπορεί να καταπολεμήσει αυτούς τους ενοχλητικούς πόνους.

Για Την Ενδυνάμωση Των Νυχιών, Των Μαλλιών & Του Δέρματος

Για να ενισχύσετε τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια, αναμείξτε 1 κ.σ. ελαιόλαδο με 1 κ.σ. χυμό λεμονιού σε ένα μπολ και βυθίστε τα χέρια σας για 10 λεπτά πριν πάτε για ύπνο.

Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα ζευγάρι βαμβακερά γάντια, για να διεισδύσουν βαθύτερα τα θρεπτικά συστατικά στα νύχια σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το λάδι και το λεμόνι βοηθούν τα μαλλιά να γίνουν υγιή, δυνατά και λαμπερά, και καταπολεμούν την πιτυρίδα. Οι αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες του λεμονιού μπορούν να ενισχύσουν τη θεραπεία των δερματικών διαταραχών.

Ανακατέψτε και πιείτε 1 κ.σ. ελαιόλαδο με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού, για να διατηρήσετε ένα υγιές σώμα, λαμπερά μαλλιά και απαλό δέρμα.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα αυτού του συνδυασμού είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την υγεία μας. Ελπίζουμε να βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share