Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν είχε αποσμητικό και για να γλιτώσει τη βρωμιά έβαλε στο σώμα του μαγειρική σόδα - Δε θα πιστεύετε τι έγινε

Τρομερό αποτέλεσμα

14 Οκτωβρίου 2020 12:06
Δεν είχε αποσμητικό και για να γλιτώσει τη βρωμιά έβαλε στο σώμα του μαγειρική σόδα - Δε θα πιστεύετε τι έγινε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η χρήση της μαγειρικής σόδας μπορεί να αποβεί σπουδαία για πολλές περιπτώσεις, ακόμη και την υγιεινή μας, όπως, επί παραδείγματι, όταν μπορεί να μην έχουμε αποσμητικό στο σπίτι μας και θέλουμε να γλιτώσουμε τις δυσάρεστες οσμές.

Το εν λόγω υλικό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για πολλούς λόγους και μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις, στην καθημερινότητά μας. Δε θα πιστεύετε, μάλιστα, πόσο αποτελεσματική είναι για το σώμα μας, όπως αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός με το λεμόνι.

Χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα ως αποσμητικό είναι ένας απλός τρόπος για την καταπολέμηση της οσμής του σώματος, χωρίς να εκτίθεστε σε χημικές ουσίες. Αναμείξτε ένα όγδοο κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα με λίγο νερό - χωρίς να το ανακατέψετε- και τρίψτε τα χέρια σας.

Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε ένα μείγμα με μαγειρική σόδα και άμυλο καλαμποκιού για την καταπολέμηση των οσμών και την υπεριδρωσία. Απλά αναμείξτε ένα μέρος μαγειρικής σόδας με έξι μέρη καλαμποκάλευρο και τοποθετήστε λίγο στις μασχάλες σας.

Ο ιός της γρίπης τον χτύπησε και ήπιε νερό με μαγειρική σόδα - Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό

Η μαγειρική σόδα μπορεί να αποδειχθεί θαυματουργή, ως προς την χρήση της, και το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει ένα μοναδικό τρόπο, ώστε να αντιμετωπίσετε μέχρι και τον ιό της γρίπης.

Βρισκόμαστε, άλλωστε, σε μια εποχή όπου χρειάζεται αυξημένη προσοχή. Δεν είναι μονάχα ο κορωνοϊός ένας κίνδυνος για την υγεία μας, αλλά και οι κλασικές ασθένειες, που σχετίζονται με τις ιώσεις, από τη γρίπη και το απλό κρυολόγημα έως και τη γαστρεντερίτιδα. Το θετικό είναι, ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε υλικά, για να αντιμετωπίσουμε τη γρίπη κι ένα από αυτά είναι και η μαγειρική σόδα.

Μεγάλες δόσεις όξινου ανθρακικού νατρίου, εντός 36 ωρών κάνουν τα συμπτώματα να υποχωρήσουν εντελώς. Απλά διαλύστε τη συνιστώμενη ποσότητα μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι κρύο νερό και πιείτε το.

Ημέρα 1 - Πάρτε έξι δόσεις με 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι δροσερό νερό, σε διαστήματα περίπου δύο ωρών.

Ημέρα 2 - Πάρτε τέσσερις δόσεις με 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι δροσερό νερό, στα ίδια χρονικά διαστήματα.

Ημέρα 3 - Πάρτε δύο δόσεις με 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ, και στη συνέχεια 1/2 κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι τα συμπτώματα κρυολογήματος να σταματήσουν.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share