Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Βούτηξε ένα ξυραφάκι σε ελαιόλαδο και στη συνέχει ξύρισε τα πόδια της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Σωτήρια λύση!

2 Οκτωβρίου 2020 14:58
Βούτηξε ένα ξυραφάκι σε ελαιόλαδο και στη συνέχει ξύρισε τα πόδια της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Το ελαιόλαδο εκτός από το να δίνει γεύση στα φαγητά μας έχει αποδειχθεί θαυματουργό και σε πολλά άλλα θέματα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν πίνετε κάθε πρωί ένα κουταλάκι ελαιόλαδο. Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε μια τελείως διαφορετική χρήση του που σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια.

Έχετε παρατηρήσει πως μερικές φορές από την υγρασία του μπάνιου τα ξυραφάκια σκουριάζουν. Κι όμως υπάρχει λύση για να το αποφύγετε.

ξυραφάκι ελαιόλαδο

Τα ξυραφάκια δεν είναι πολύ φτηνά και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούμε να τα χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Τι όμως μπορεί να παρατείνει την ζωή τους; Το ελαιόλαδο θα σας βοηθήσει. Πριν ξυριστείτε, βυθίστε το ξυραφάκι σας σε λίγο ελαιόλαδο και χρησιμοποιήστε λίγο βαμβάκι για να απορροφήσει το λάδι από την επιφάνεια. Αφήστε το ξυραφάκι να στεγνώσει πριν το χρησιμοποιήσετε. Με αυτό τον τρόπο δεν θα σκουριάσει τόσο γρήγορα.

Το απόλυτο τρικ με το ελαιόλαδο που θα λύσει τα χέρια όλων των γονιών

Το να έχεις παιδιά στο σπίτι είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αντιμετωπίσεις και προβλήματα που μέχρι πρότινος ούτε που σου είχαν περάσει από το μυαλό. Ένα εξ' αυτών και οι τσίχλες. Για ένα περίεργο και ανεξήγητο λόγο οι τσίχλες που μασάνε τα παιδάκια καταλήγουν στα πιο απίθανα μέρη, με χειρότερο τα... μαλλιά! Αν κολλήσει τσίχλα στα μαλλιά ή τα ρούχα, πράγμα διόλου απίθανο όταν υπάρχουν μικρά και… ζωηρά παιδιά στο σπίτι, αρκεί λίγο ελαιόλαδο για να δώσει τη λύση!

Ναι καλά άκουσες, το ελαιόλαδο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για ακόμη μία φορά αφού έχει αποδειχθεί θαυματουργό, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν φτιάξετε ένα μείγμα από ελαιόλαδο και βαζελίνη και το απλώσετε στο πρόσωπό σας.

τσίχλα ελαιόλαδο

Απλά, άλειψε λίγο λάδι στα μαλλιά ή στο ρούχο και άφησε το να ενεργήσει για 10-15 λεπτά και η τσίχλα θα φύγει. Μπορείς να δοκιμάσεις το ίδιο «τρικ» και σε παπούτσια: Βούτηξε μία λεπτή πετσέτα σε λίγο ελαιόλαδο και έπειτα κράτησε το με πίεση για μερικά λεπτά στο σημείο που έχει κολλήσει η τσίχλα. Έτσι, θα μπορείς να την τραβήξεις πιο εύκολα, χωρίς να μείνουν υπολείμματα. Προσοχή όμως, αυτό δεν μπορείς να το κάνεις σε καστόρινα παπούτσια. Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ισχυρό καθαριστικό αποκλειστικά για καστόρι.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share