Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρίβει μαγειρική σόδα με ένα κουτάλι κάτω από τα μάτια της 3 φορές την εβδομάδα για ένα μήνα. Το τελικό αποτέλεσμα; Απίστευτο!

Τρομερά αποτελέσματα

8 Σεπτεμβρίου 2020 13:57
Τρίβει μαγειρική σόδα με ένα κουτάλι κάτω από τα μάτια της 3 φορές την εβδομάδα για ένα μήνα. Το τελικό αποτέλεσμα; Απίστευτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι ένα ζήτημα ομορφιάς για πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες. Άλλες αιτίες συμπεριλαμβάνουν το άγχος, την αναιμία, υπερβολικό ύπνο, έκζεμα, κλάμα, υπερβολικά αλάτι στη διατροφή, ο παράγοντας της ηλικίας, υπερβολικό κάπνισμα, κατανάλωση αλκοόλ και έκθεση στον ήλιο.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια προσιτή, απλή και φυσική μέθοδο για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τότε δοκιμάστε αυτό το γιατροσόφι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μαγειρική σόδα, νερό και ένα μικρό μπολάκι. Προσθέστε στο μπολάκι ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και ανακατέψτε τη με λίγο νερό, για να φτιάξετε μια υγρή πάστα.

Χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός κουταλιού, εφαρμόστε την πάστα κάτω από τα μάτια και απλώστε την προσεκτικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να ταμπονάρετε απαλά. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει η πάστα για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί ή μωρομάντηλα για να σκουπίσετε τη στεγνή πάστα, πριν πλυθείτε, για να μην καταλήξει η μαγειρική σόδα στα μάτια σας.

Η μαγειρική σόδα έχει πολλές εφαρμογές σε συνταγές ομορφιάς, αλλά και τον καθαρισμό του σπιτιού. Είναι αποτελεσματική στη ρύθμιση του pH, επειδή δεν είναι τελείως όξινη ούτε αλκαλική. Αντίθετα, είναι ουδέτερη και έτσι όταν αλληλεπιδρά με ουσίες που είναι είτε αλκαλικές ή όξινες, τις εξουδετερώνει.

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια

Τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία.

Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει. Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα. Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share