Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε στο μπλέντερ καρπούζι με γιαούρτι και το άπλωσε στο πρόσωπο της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το απόλυτο καλοκαιρινό φυσικό καλλυντικό

29 Αυγούστου 2020 14:35
Έβαλε στο μπλέντερ καρπούζι με γιαούρτι και το άπλωσε στο πρόσωπο της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το καρπούζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λειτουργεί ως αντιγηραντικό προϊόν. Εκτός των άλλων θεωρείται και ως ένα από τα καλύτερα φυσικά τόνερ, ενώ απολεπίζει και ενυδατώνει το δέρμα και το προστατεύει από τον ήλιο! Το γιαούρτι από την άλλη έχει αποδεχθεί άπειρες φορές θαυματουργό σε θέματα τόσο υγείας όσο και ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε το γιαούρτι στο φούρνο μικροκυμάτων και το απλώσετε μετά στο πρόσωπό σας. Τι θα συμβεί λοιπόν αν συνδυάσουμε αυτά τα δύο υλικά;

Πάρτε το χυμό από ένα καρπούζι και γιαούρτι. Ανακατέψτε τα όλα μαζί. Εφαρμόστε αυτή την πάστα στο πρόσωπο και το λαιμό σας για δέκα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Το καρπούζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενυδατώσει και να θεραπεύσει το δέρμα σας, ενώ το γαλακτικό οξύ και τα ένζυμα που υπάρχουν στο γιαούρτι θα απολέπιση το δέρμα σας και θα το καθαρίσει.

Τα απίστευτα οφέλη του γιαουρτιού που αγνοούσαμε - Προστατεύει μέχρι και από...

Η κατανάλωση δύο ή περισσότερων μερίδων γιαουρτιού εβδομαδιαίως συμβάλλει σε μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης προκαρκινικών αδενωμάτων στο έντερο, σύμφωνα με μια αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Τα δεδομένα της μελέτης, που δημοσιεύτηκαν στο γαστρεντερολογικό περιοδικό "Gut", δείχνουν ότι η θετική επίδραση του γιαουρτιού είναι ακόμη εντονότερη για τα μορφώματα (πολύποδες) που είναι πιο πιθανό να εξελιχθούν σε καρκίνους.

Προηγούμενες έρευνες έχουν ήδη δείξει τα θετικά αποτελέσματα του γιαουρτιού -δείτε εδώ μια δίαιτα που μπορείτε να κάνετε- στην ανάπτυξη καρκίνου, ενώ η νέα μελέτη είναι η πρώτη που διερευνά τη συσχέτιση μεταξύ γιαουρτιού και προκαρκινικών αδενωμάτων.

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ εξέτασαν τη διατροφή και την ανάπτυξη αδενωμάτων σε 32.606 άνδρες και 55.743 γυναίκες που παρακολουθήθηκαν από το 1986 έως το 2012.

Τρώτε γιαούρτι με φρούτα; Σταματήστε το αμέσως!

Το γιαούρτι είναι το νούμερο ένα τρόφιμο που προτείνουν όλοι οι διατροφολόγοι όταν βρίσκεσαι σε διαδικασία δίαιτας μιας και είναι πλούσιο σε ασβέστιο, προβιοτικά και σε χορταίνει, δείτε εδώ τι θα συμβεί στον οργανισμό σας αν τρώτε καθημερινά ένα γιαούρτι.

Γιατί όμως ο συνδυασμός που όλοι προτιμούμε δεν είναι τελικά και τόσο υγιεινός απ' ότι νομίζαμε; Ο λόγος φυσικά για το συνδυασμό γιαουρτιού με φρούτα.

Τα φρούτα περνούν γρήγορα μέσα από το στομάχι και χωνεύονται στα έντερα. Όταν συνδυάζετε φρούτα με τρόφιμα που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χωνευτούν - όπως το κρέας, τα σιτηρά, ακόμη και τα φρούτα χαμηλής περιεκτικότητας σε νερό όπως οι μπανάνες, τα αποξηραμένα φρούτα και τα αβοκάντο - παραμένουν πολύ περισσότερο στο στομάχι και αρχίζουν να ζυμώνονται γιατί πραγματικά λειτουργούν σαν ένα σάκχαρο. Α

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα φρούτα πρέπει να τρώγονται μόνα τους.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share