Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Προσοχή: Αν συνοδεύετε τα μπιφτέκια σας με λάχανο ίσως κινδυνεύετε από...

Δώστε βάση!

4 Αυγούστου 2020 11:14
Προσοχή: Αν συνοδεύετε τα μπιφτέκια σας με λάχανο ίσως κινδυνεύετε από...

Κατά καιρούς ακούμε και διαβάζουμε διάφορα μυστικά για πιο αφράτα και πιο νόστιμα μπιφτέκια, είναι όμως τόσο έγκυρα όλα και θα έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα αν τα ακολουθήσουμε; Όσον αφορά το ψήσιμο ακούγονται πολλά, όμως καλύτερα να δείτε εδώ τι πρέπει να προσέξετε σχετικά με το ψήσιμο στη σχάρα.

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει πως τα μπιφτέκια είναι το ιδανικό πιάτο για όσους προσέχουν τη διατροφή με κατάλληλο συνδυασμό μια πράσινη σαλάτα;

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί όμως είναι το είδος της σαλάτας. Καλό θα ήταν να αποφευχθεί η κατανάλωση σαλάτας λάχανου γιατί είναι ιδιαίτερα όξινη και σε συνδυασμό με τα μπαχαρικά αλλά και το κρεμμύδι που περιέχεται στα μπιφτέκια αυτό θα είναι καταστροφικό για την υγεία σας και κυρίως για το στομάχι σας.

Αν λοιπόν προσέχετε τη διατροφή σας την επόμενη φορά που το διαιοτολόγιο σας θα περιέχει μπιφτέκια καλύτερα να τα συνοδεύσετε με κάποιου άλλου είδους πράσινη σαλάτα όπως μαρούλι, ρόκα ή σπανάκι.

Προσθέστε στα μπιφτέκια σας ένα σφηνάκι ούζο - Δεν θα τα ξαναφάτε διαφορετικά

Πόσες και πόσες εναλλακτικές και μυστικά δεν έχουμε ακούσει που υπόσχονται να απογειώσουν την γεύση από τα μπιφτέκια μας και να τα κάνουν αφράτα και ζουμερά; Οι απόψεις διίστανται και ο καθένας ακολουθεί τα δικά του μυστικά κι αυτά που του έμαθαν οι γιαγιάδες τους. Εμείς σου βρήκαμε ένα ακόμη κόλπο δοκιμασμένο και βέβαιο για την επιτυχία.

Ποιο είναι αυτό; Η προσθήκη λίγου ούζου στον κιμά για τα μπιφτέκια σας. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό υλικό που μέχρι πρότινος αγνοούσαμε το λόγο που πρέπει να το χρησιμοποιούμε στα μπιφτέκια μας. Δείτε εδώ για ποιο λόγο πρέπει να βάζετε λίγο γάλα.

Ο γλυκάνισος που περιέχει το ούζο θα δώσει μια άλλη νότα στα μπιφτέκια σας και το αλκοόλ είναι αυτό που θα κάνει τις ίνες τους κρέατος να μαλακώσουν με αποτέλεσμα τα μπιφτέκια σας να βγουν έξτρα αφράτα και ζουμερά. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσετε να φάτε ένα πεντανόστιμο μπιφτέκι, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share