Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παίρνει μία μπανάνα και ρίχνει από πάνω 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο - Ο λόγος; Απίθανο αποτέλεσμα

Θα τρέξετε να το κάνετε

27 Ιουλίου 2020 15:57
Παίρνει μία μπανάνα και ρίχνει από πάνω 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο - Ο λόγος; Απίθανο αποτέλεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια θεραπεία ενυδάτωσης με ελαιόλαδο και μπανάνα βοηθάει στην ανάπλαση του ξηρού, θαμπού δέρματος που έχει υποστεί βλάβες. Βοηθάει ιδιαίτερα σε περίπτωση που το δέρμα έχει υποστεί βλάβες λόγω ήλιου ή μόλυνσης.

Τα θρεπτικά συστατικά αυτής της θεραπείας αναζωογονούν τους ιστούς σας. Σας βοηθούν να καταπολεμήσετε την εμφάνιση λεπτών ρυτίδων και άλλων σημαδιών πρόωρης γήρανσης. Ενώ, μην φάτε ποτέ μπανάνα με γάλα! Δείτε τι θα πάθετε

Υλικά:

  • μισή ώριμη μπανάνα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες:

  • Λιώστε τη μισή μπανάνα και αναμείξτε τη με το ελαιόλαδο

Τρόπος χρήσης:

  • Τρίψτε την κρέμα πάνω σε όλο σας το πρόσωπο και αφήστε τη να δράσει για τριάντα λεπτά.
  • Ξεπλυθείτε. Επαναλαμβάνετε τη θεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα.

Έβρασε μια μπανάνα και ήπιε το νερό πριν κοιμηθεί - Δείτε τι συνέβη στον ύπνο της (Video)

Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε κάλιο και μαγνήσιο, αλλά αυτό που δε γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι η φλούδα της μπανάνας έχει ακόμα περισσότερο κάλιο και μαγνήσιο από τη σάρκα του φρούτου, που τη πετάμε κατευθείαν στα σκουπίδια.

Το κάλιο και το μαγνήσιο είναι ευεργετικά για το νευρικό σύστημα και βοηθούν στη χαλάρωση των μυών. Στην πραγματικότητα, το μαγνήσιο είναι το πιο σημαντικό μεταλλικό στοιχείο για μυϊκή χαλάρωση και μπορεί να μειώσει τις μυϊκές κράμπες, μαζί με άλλους πόνους. Επιπλέον, το μαγνήσιο είναι ευεργετικό για το άγχος, επιτρέποντάς μας να χαλαρώσουμε και να αποκοιμηθούμε. Θέλετε να έχετε τέλεια μαλλιά με φυσικό τρόπο; Τότε δοκιμάστε αυτή την μάσκα με μπανάνα, αυγό και μερικά ακόμα υλικά και θα πάθετε πλάκα.

Η κανέλα είναι ένας από τα καλύτερα συστατικά για την εξισορρόπηση του επιπέδου του σακχάρου του αίματος. Όταν τα επίπεδα του σακχάρου του αίματος είναι εξισορροπημένα, οι ορμόνες λειτουργούν με τρόπο που προωθούν τον καλύτερο ύπνο. Αν τα επίπεδα σακχάρου είναι απορρυθμισμένα, τότε μπορεί να έχετε ενέργεια το βράδυ, ή να νιώθετε κουρασμένοι κατά τη διάρκεια της μέρας.

Η αξιοποίηση των ευεργετικών ιδιοτήτων της μπανάνας και της κανέλας, είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις αϋπνίες και άλλες διαταραχές του ύπνου.

Να η συνταγή:

Συστατικά:

  • 1 βιολογική μπανάνα (με τη φλούδα της)
  • 1 μικρή κατσαρόλα με νερό
  • Πασπάλισμα με κανέλα (προαιρετικά)
  • Στέβια (προαιρετικά)

Βήμα 1: Κόψτε τις δύο άκρες της μπανάνας

Βήμα 2: Βάλτε ολόκληρη τη μπανάνα σε νερό που βράζει. Βράστε τη μπανάνα για 10 λεπτά. Πασπαλίστε λίγη κανένα, και αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγη στέβια. Η στέβια βοηθάει στην εξισορρόπηση των επιπέδων του σακχάρου του αίματος, και δε διαταράξει τα επίπεδα του σακχάρου πριν τον ύπνο.

Βήμα 3: Προσθέστε επιπλέον κανένα αν επιθυμείτε και απολαύστε!

Μπορείτε επίσης να ξεφλουδίσετε και να φάτε τη μπανάνα το επόμενο πρωί. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τη συνταγή σε εκτέλεση. Μοιραστείτε αυτό το χρήσιμο άρθρο με τους φίλους σας!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share