Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το γιατροσόφι της γιαγιάς για τους κιρσούς & την φλεβίτιδα - 100% αποτελέσματα

«Θαυματουργό»

21 Ιουλίου 2020 18:41
Το γιατροσόφι της γιαγιάς για τους κιρσούς & την φλεβίτιδα - 100% αποτελέσματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γιατροσόφι της γιαγιάς για τους κιρσούς & την φλεβίτιδα, το οποίο έχει 100% αποτελέσματα. Ο μεγαλύτερος παράγοντας κινδύνου για την ανάπτυξη των κιρσών είναι, φυσικά, η κληρονομικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανόν θα το αντιμετωπίσετε, αν το έχει και κάποιος γονιός.

Οι κιρσοί εμφανίζονται συνήθως μετά την ηλικία των 25, και η κατάσταση επιδεινώνεται αν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα και έγκαιρα. Οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στους κιρσούς, αλλά και οι άνδρες μπορεί να υποφέρουν από αυτό επίσης. Τα γιατροσόφια της γιαγιάς είναι αυτά που μπορεί να σας δώσουν ένα φυσικό τρόπο αντιμετώπισης κάποιου προβλήματος, που αντιμετωπίζετε.

Παρά τον παράγοντα της κληρονομικότητας, αυτοί είναι οι πιο κοινοί παράγοντες εμφάνισης για τους κιρσούς:

  • Ηλικία
  • Θέματα κυκλοφορίας αίματος
  • Ορμονικές αλλαγές
  • Έλλειψη σωματικής άσκηση

Συστατικά:

  • 1/2 κούπα πολτός αλόης
  • μηλόξιδο
  • 1/2 κούπα καρότα

Οδηγίες:

  1. Βάλτε τα καρότα στο μπλέντερ.
  2. Προσθέστε την αλόη και χτυπήστε τα μαζί μέχρι να αποκτήσετε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
  3. Στη συνέχεια, προσθέστε μηλόξιδο όσο χρειάζεται για να αποκτήσετε μια κρεμώδη σύσταση.
  4. Φυλάξτε το σε ένα μικρό δοχείο, που είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσετε.

Χρήση:

Απλώστε λίγη ποσότητα από την αλοιφή στις προβληματικές περιοχές των ποδιών, χαλαρώστε τα, κατά προτίμηση σηκώστε τα και ακουμπήστε τα σε μια καρέκλα για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ξεπλυθείτε με κρύο νερό.

Αυτή η θεραπεία θα παρέχει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, και θα θεραπεύσει εντελώς το πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε μασάζ στα πόδια σε συνδυασμό με αυτή τη θεραπεία. Μη κάνετε απευθείας μασάζ στους κιρσούς, αλλά ξεκινήστε από τα δάχτυλα των ποδιών και σταδιακά ανεβείτε προς τα πάνω, χωρίς όμως να πιέζετε δυνατά με τα δάχτυλα των χεριών

Για καλύτερα αποτελέσματα, ανασηκώστε τα πόδια σε γωνία 45 μοιρών κατά τη διάρκεια του μασάζ και χρησιμοποιήστε αιθέριο έλαιο, που αναζωογονεί τη κυκλοφορία του αίματος, όπως το αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού ή άρκευθου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share