Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χάστε 4,5 κιλά σε μια εβδομάδα - Έτσι θα αφαιρέσετε όλο το λίπος από το σώμα σας

Το «θαυματουργό» ρόφημα

13 Ιουλίου 2020 08:54
Χάστε 4,5 κιλά σε μια εβδομάδα - Έτσι θα αφαιρέσετε όλο το λίπος από το σώμα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένα «θαυματουργό» ρόφημα, το οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε 4,5 κιλά σε μια εβδομάδα και το περιττό λίπος από το σώμα σας πολύ γρήγορα.

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι φτιάχνεται με δύο συστατικά που όλου έχουμε στο ψυγείο μας: σέλινο και λεμόνι. Επίσης, αν θέλετε να χάσετε 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα, χωρίς καμία απαιτητική δίαιτα; Η συνταγή που θα δείτε εδώ θα το κάνει πραγματικότητα.

Συστατικά

  • 400 γραμμάρια σέλινο
  • 1 κιλό λεμόνια

Πως φτιάχνεται

  1. Βάζουμε σε ένα σκεύος μαγειρικής 400 γραμμάρια σέλινο και προσθέτουμε 2 λίτρα νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγη τριμμένη φλούδα λεμονιού. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά και στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει για 5-6 ώρες.
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε 1kg από χυμό λεμονιού μέσα στο μείγμα. Στη συνέχεια περάστε το μείγμα από ένα σουρωτήρι και τοποθετήστε το σε ένα μπουκάλι.
  3. Θα πρέπει να καταναλώνεται ένα ποτήρι από αυτό το υγρό πριν από κάθε γεύμα.

*Να συμβουλεύεστε πάντα τον διατροφολόγο σας σε οποιαδήποτε δίαιτα και αν ακολουθήσετε

Δίαιτα express για το καλοκαίρι: Χάστε 5 κιλά σε 7 μέρες!

Η δίαιτα express για το καλοκαίρι θα σας βοηθήσει να χάσετε 5 κιλά σε 7 μέρες. είναι μία διατροφή που αυξάνει τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα να έχετε γρήγορη απώλεια κιλών.

Το πλάνο της δίαιτας πρέπει να τηρείται αυστηρά και διαρκεί για μια εβδομάδα. Επίσης, η δίαιτα γρήγορου μεταβολισμού (The fast metabolism diet) θα σας βοηθήσει να χάσετε 10 κιλά σε 1 μήνα.

Πλάνο Διατροφής:

Πρωινό

  • Καφές ή τσάι με γλυκαντική ουσία προαιρετικά
  • 1 / 2 γκρέιπφρουτ
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι χωρίς λιπαρά ή 1 φλιτζάνι γάλα χωρίς λιπαρά ή 1 αυγό βραστό ή
    ½ κεσεδάκι τυρί cottage
  • 1 φρυγανιά ολικής

Δεκατιανό

  • 1 μέτριο φρούτο

Μεσημεριανό

  • 80 γραμμάρια λαχανικά (λάχανο, μπρόκολο, τομάτες)
  • 90 γραμμάρια ψάρια βραστά ή 90 γραμμάρια μοσχάρι ή 100 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο ή 90 γραμμάρια ψαρονέφρι ή 1 μεγάλο αυγό βραστό
  • 1 φέτα ψωμί ή 1 μικρή πατάτα βραστή

Απογευματινό

  • 1 μέτριο φρούτο

Δείπνο

  • 1 φλιτζάνι τόνο σε νερό ή 60 γραμμάρια κοτόπουλο ή 1 γιαούρτι χωρίς λιπαρά ή 2 φρούτα εποχής
  • ½ φλιτζάνι καρότα ή 1 φλιτζάνι μπρόκολο ή 1 φλιτζάνι κουνουπίδι
  • 2 φρυγανιές ολικής

Την έβδομη ημέρα καταναλώστε όλη μέρα: 4 φρούτα με 2 γαλακτοκομικά χωρίς λιπαρά (γάλα, γιαούρτι) και 2 πράσινες σαλάτες με 2 κουταλιές της σούπας λάδι.

Συμβουλές:

  • Μην χρησιμοποιήσετε λάδι.
  • Πιείτε 8 ποτήρια νερό κάθε μέρα.
  • Μην πίνετε αλκοόλ, διότι θα πάρετε περιττές θερμίδες.
  • Μη βάζετε αλάτι στο φαγητό, διότι κάνει κατακρατήσεις.

*Να συμβουλεύεστε πάντα τον διατροφολόγο σας

Η δίαιτα των 7 ημερών που θα σας κάνει... άλλο άνθρωπο

Το καλοκαίρι ήρθε, οι πρώτες βουτιές στην παραλία ξεκίνησαν κι εσύ αγχώνεσαι για τα λίγα παραπάνω κιλάκια που πήρες το χειμώνα και μέσα στην καραντίνα. Μπορεί να είμαστε της άποψης πως καλύτερο θα ήταν να αγαπάς το σώμα σου έτσι ακριβώς όπως είναι αλλά αν θεωρείς πως θα νιώσεις καλύτερα αν αποχωριστείς αυτά τα κιλά τότε σε υποστηρίζουμε και γι' αυτό ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα την πιο γρήγορη και αποτελεσματική δίαιτα. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που δεν μπορούν να πειθαρχήσουν σε ένα πρόγραμμα δίαιτας, ρίξτε μια ματιά στους 10 τρόπους για να μην τα παρατήσετε!

Πρόκειται για τον γρήγορο τρόπο αδυνατίσματος, ο οποίος οδηγεί σε χάσιμο έως και τριών κιλών ανά εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, η δίαιτα που ακολουθεί παρακάτω, αποτελεί μία διατροφή, η οποία περιέχει τροφές με λίγες θερμίδες. Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε:

Πρωινό: 1 κούπα ζεστό πράσινο τσάι (αν θέλετε καφέ, προτιμήστε μια κούπα γαλλικό καφέ

Δεκατιανό: 50 γρμ 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά, 1 ρυζογκοφρέτα ή μια φέτα ψωμί του τοστ ολικής άλεσης, 1 ποτήρι κρύο νερό με μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού.

Μεσημεριανό: 1 σφιχτό βραστό αυγό, 100 γρμ άπαχο κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι, ψάρι), 1 κούπα πράσινα βραστά λαχανικά.

Απογευματινό: 1/2 γκρέιπφρουτ ή μια μικρή σαλάτα ή δύο μικρά αγγουράκια με λίγο χυμό λεμονιού και 1 κ.τ.σ ελαιόλαδο. 20 με 30 λεπτά μετά μπορείτε να πιείτε ένα smoothie γιαουρτιού με λίγη κανέλα.

Βραδινό: 30 γρμ άπαχο τυρί, 150 γρμ ψητό ή βραστό άπαχο κρέας (κοτόπουλο, ψάρι ή μοσχάρι), 1 κούπα σαλάτα με 1 ντομάτα και ένα αγγουράκι, με 1 κ.τ.γ χυμό λεμονιού.

Πριν κοιμηθείτε, μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό άπαχο γάλα.

Τι να προσέξετε

Το βέβαιο είναι πως πρέπει να πίνετε πολύ νερό. Από εκεί και πέρα, αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share