Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσοχή: Το αλουμινόχαρτο μπορεί να γίνει τοξικό όταν...

Ποιος ο κίνδυνος;

28 Ιουνίου 2020 14:07
Προσοχή: Το αλουμινόχαρτο μπορεί να γίνει τοξικό όταν...

Καθημερινά χρησιμοποιούμε προϊόντα όπως το αλουμινόχαρτο, αλλά πολλοί δεν φαντάζονται πως είναι τοξικό σε κάποιες περιπτώσεις και μπορεί να βλάψει την υγεία μας.

Τα σωματίδια αλουμινίου μπορούν να μεταφερθούν στο φαγητό ειδικά όταν μαγειρεύετε το γεύμα μας τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο. Η κατανάλωσή του έχει πιθανές συνδέσεις με ασθένειες, όπως η νόσος του Crohn.

Έφτιαχνε μπάλες από αλουμινόχαρτο και τις έβαζε μέσα στο πλυντήριο - Αν το κάνετε κι εσείς θα σωθείτε

Αυτή η γυναίκα έκανε ένα απίστευτο κόλπο με αλουμινόχαρτο, που μπορείτε να το εφαρμόσετε κι εσείς κατά τη διάρκεια της πλύσης των ρούχων στο πλυντήριο σας!

Όχι, το πλύσιμο δεν είναι διασκεδαστικό. Ευτυχώς, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά λίγο πιο εύκολη με την προσθήκη μιας μπάλας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο μας. Εκτός όμως, από αυτό το κόλπο, δείτε εδώ τι κάνει το αλουμινόχαρτο στο σίδερο σας.

Γιατί, όμως, πρέπει να το κάνουμε αυτό;

Ας ξεκινήσουμε, λέγοντας πως βάζοντας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο ή το στεγνωτήριο σας δεν μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

Λοιπόν, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος. Μια μπάλα αλουμινίου εξασφαλίζει, ότι τα ρούχα σας δεν είναι πλέον στατικά μετά την πλύση. Και αυτό γιατί το αλουμινόχαρτο απορροφά τον στατικό ηλεκτρισμό. Οι συμβουλές για το πλύσιμο των ρούχων είναι επομένως ευπρόσδεκτες.

Στη συνέχεια, κάντε τρεις μπάλες από αλουμινόχαρτο ίσα περίπου με το μέγεθος του χεριού σας. Βάλτε τα βρεγμένα ρούχα σας στο στεγνωτήριο και ρυθμίστε τη μηχανή στο ίδιο πρόγραμμα όπως θα κάνατε συνήθως και προσθέστε τις μπάλες. Οι μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές και δεν χρειάζεται να τα πετάξετε μετά από ένα πλύσιμο. Αν έχετε πιέσει τις μπάλες καλά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για έξι μήνες.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Έβαλε μέσα σε αλουμινόχαρτο καφέ και τον έκαψε - Αυτό που συμβαίνει μετά είναι χρήσιμο για όλους

Ένα τρομερό κόλπο που θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς είναι και αυτό με τον καμένο καφέ μέσα σε αλουμινόχαρτο!

Όλοι ξέρουμε ότι ο καφές είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα όλες τις εποχές του χρόνου. Γνωρίζατε ότι το κατακάθι του καφέ είναι πολύ χρήσιμο; Όχι για να το φάτε βέβαια, αλλά ως φυτικό λίπασμα και ως εντομοαπωθητικό!

Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε αυτά τα κολλώδη, χημικά αντικουνουπικά σπρέϊ φέτος το καλοκαίρι. Αντί γι’αυτό, θα χρειαστείτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, έναν αναπτήρα και το κατακάθι του πρωϊνού καφέ σας. Το μόνο που θα κάνετε είναι να κάψετε τον καφέ και θα απαλλαγείτε από τα έντομα απολαμβάνοντας το υπέροχο άρωμα του καφέ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει το βίντεο που ακολουθεί με συμβουλές και κόλπα για το πώς θα το κάνετε σωστά. Θα δείτε τον άνθρωπο που το σκέφτηκε όλο αυτό, τον Thierry.

Το καλύτερο μέρος αυτού του βίντεο είναι ο τρόπος με τον οποίο σκαρφίστηκε για πρώτη φορά αυτή την ιδέα. Ιδιοφυές!

Ωστόσο να σας θυμίσουμε και το κόλπο με αλουμινόχαρτο στα πόδια των επίπλων, το οποίο θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share