Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η δίαιτα των 7 ημερών που θα σας κάνει... άλλο άνθρωπο

Άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα

26 Ιουνίου 2020 14:56
Η δίαιτα των 7 ημερών που θα σας κάνει... άλλο άνθρωπο

Το καλοκαίρι ήρθε, οι πρώτες βουτιές στην παραλία ξεκίνησαν κι εσύ αγχώνεσαι για τα λίγα παραπάνω κιλάκια που πήρες το χειμώνα και μέσα στην καραντίνα. Μπορεί να είμαστε της άποψης πως καλύτερο θα ήταν να αγαπάς το σώμα σου έτσι ακριβώς όπως είναι αλλά αν θεωρείς πως θα νιώσεις καλύτερα αν αποχωριστείς αυτά τα κιλά τότε σε υποστηρίζουμε και γι' αυτό ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα την πιο γρήγορη και αποτελεσματική δίαιτα. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που δεν μπορούν να πειθαρχήσουν σε ένα πρόγραμμα δίαιτας, ρίξτε μια ματιά στους 10 τρόπους για να μην τα παρατήσετε!

Πρόκειται για τον γρήγορο τρόπο αδυνατίσματος, ο οποίος οδηγεί σε χάσιμο έως και τριών κιλών ανά εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, η δίαιτα που ακολουθεί παρακάτω, αποτελεί μία διατροφή, η οποία περιέχει τροφές με λίγες θερμίδες. Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε:

Πρωινό: 1 κούπα ζεστό πράσινο τσάι (αν θέλετε καφέ, προτιμήστε μια κούπα γαλλικό καφέ

Δεκατιανό: 50 γρμ 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά, 1 ρυζογκοφρέτα ή μια φέτα ψωμί του τοστ ολικής άλεσης, 1 ποτήρι κρύο νερό με μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού.

Μεσημεριανό: 1 σφιχτό βραστό αυγό, 100 γρμ άπαχο κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι, ψάρι), 1 κούπα πράσινα βραστά λαχανικά.

Απογευματινό: 1/2 γκρέιπφρουτ ή μια μικρή σαλάτα ή δύο μικρά αγγουράκια με λίγο χυμό λεμονιού και 1 κ.τ.σ ελαιόλαδο. 20 με 30 λεπτά μετά μπορείτε να πιείτε ένα smoothie γιαουρτιού με λίγη κανέλα.

Βραδινό: 30 γρμ άπαχο τυρί, 150 γρμ ψητό ή βραστό άπαχο κρέας (κοτόπουλο, ψάρι ή μοσχάρι), 1 κούπα σαλάτα με 1 ντομάτα και ένα αγγουράκι, με 1 κ.τ.γ χυμό λεμονιού.

Πριν κοιμηθείτε, μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό άπαχο γάλα.

Τι να προσέξετε

Το βέβαιο είναι πως πρέπει να πίνετε πολύ νερό. Από εκεί και πέρα, αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share